StoryEditorOCM
Zadar plusTV PRIJENOS

Započela finalna večer Splitskog festivala, Doris Pinčić ipak najavila bivšeg supruga nakon čega se iz publike prolomio ogroman pljesak

Piše Vinko Paić
10. srpnja 2021. - 22:28

Mladi pjevač Toma koji se ove godine publici prvi put predstavio na Dori večeras je otvorio 61. Izdanje Splitskog festivala koje u izravnom prijenosu na Drugom programu HRT-a prate i gledatelji putem malih ekrana.

Voditelji su kao i prethodne večeri Duško Ćurlić i Doris Pinčić kojima se na bini pridružila i friško razvedena Jelena Glišić.

U publici je i večeras reality zvijezda Olja Einfalt Mihovilović koja se pojavila u izdanju domine i s bičem u ruci te je kao i sinoć privukla najviše pažnje jer se gotovo svi žele fotografirati s njom.

image
Nikola Vilic/Cropix

Nastupit će ukupno 25 izvođača među kojima su i Giuliano, Mladen Grdović, Tedi Spalato, Goran Karan, Mia Dimšić, Neno Belan, Ivana Kovač, Domenica, Boris Rogoznica...

Nakon dugo godina na Prokurative se vratila Dolores, koje se sjećamo po hitu 'Dobro jutro, Dalmacijo'.

Dok se budu prebrojavali glasovi publike i žirija u show programu pjevat će klapa HRM.

Iako se po HRT-u pričalo kako je Doris Pinčić tražila da se u scenariju izbaci dio kako najavljuje bivšeg supruga Borisa Rogoznicu čini se kako se voditeljica u posljednji tren predomislila jer ga je ipak najavila zajedno s Duškom Ćurlićem.

- Pjesmu Netko kao ti pjeva Boris Rogoznica, rekla je Pinčić nakon čega je Rogoznica otišao na binu, a iz publike na Prokurativama se prolomio ogromni aplauz.

27. travanj 2024 00:32