StoryEditorOCM
Zadar plusNA EUROPSKOJ RAZINI

Zaton Holiday Resortu dodijeljena još jedna nagrada - nizozemski ACSI ocijenio da ima najbolji bazenski kompleks

Piše M.K.
23. svibnja 2022. - 17:01

Kamp Zaton, najnagrađivaniji hrvatski kamp, dobio još jedno vrijedno priznanje uoči početka glavnog dijela turističke sezone. Nizozemski ACSI, jedan od najvećih brandova iz svijeta kampinga s tradicijom postojanja dugom 57 godina i bazom od skoro 10.000 ocijenjenih kampova, ove je godine po prvi put odlučio dodijeliti nagradu za najbolje europske kampove rukovodeći se pritom ocjenama gostiju kao kriterijem za nagrađivanje.

image

Nagrada za Zaton Holiday Resort

Zaton Holiday Resort

Tako je više od 50.000 korisnika kamping usluga diljem Europe glasalo za svoje favorite u više kategorija, a popis 120 najboljih u Europi uključuje i devet kampova iz Hrvatske. Među laureatima našao se i Turisthotelov Zaton Holiday Resort koji je odnio nagradu za najbolji bazenski kompleks.

image

Nagrada za Zaton Holiday Resort

Zaton Holiday Resort

Svečano događanje održano je u Novom Vinodolskom te je uz predstavnike medija okupilo i stotinjak turističkih djelatnika iz Hrvatske i inozemstva. Nagrada dolazi u pravom trenutku, uoči početka glavne turističke sezone te će zasigurno poslužiti kao dodatni vjetar u jedra hrvatskom kampingu.

image

Nagrada za Zaton Holiday Resort

Zaton Holiday Resort

U Zaton Holiday Resortu nisu krili oduševljenje dobivenom nagradom, te ističu kako ih osobito raduje činjenica da se radi o nagradi koju dodjeljuju sami kampisti. ”ACSI nagrada garantira gostima nezaboravan odmor. I to je garancija koju daju sami kampisti, s obzirom da su oni izabrali najbolje”, slično je tom prilikom izjavio i Ramon van Reine, izvršni direktor ACSI-a.

25. travanj 2024 12:23