StoryEditorOCM
Zadar plusJOŠKO GVARDIOL

Zlatni dečko hrvatskog nogometa o upucavanju djevojaka: ‘Nijedna nije uspjela probiti obranu, ima i starijih i mlađih‘

Piše Mozaik SD
11. siječnja 2023. - 08:16

Dvadesetogodišnji nogometni reprezentativac Joško Gvardiol je prije povratka klupskim obvezama ekipu In Magazina Nove TV ugostio u novom domu kojeg je velikodušno priuštio svojoj obitelji.

U intervjuu je progovorio o interesu koji je izazvao kod pripadnica ljepšeg spola, a pred kameru je stala i njegova majka Sanja kojoj je nakon susreta s Belgijom i plasmana u osminu finala potrčao u zagrljaj.

image

Joško Gvardiol i mama Sanja

Tom Dubravec/Cropix

- Roditelj kao roditelj se uvijek daje, nema tu kalkulacije, jednostavno samo ljubav. Usmjerite prvo pa ovo drugo dvoje samo trči za njim ili njom. Iskreno da vam kažem ne znam kako. Samo ljubav i davanje i protrče tako te nekakve godine i shvatite da imate divne ljude koji su ponosni na svoje roditelje i roditelje koji su ponosni na svoju djecu - rekla je Sanja.

image

Joško Gvardiol

Tom Dubravec/Cropix

- Moram biti zahvalan, puno puta prođem ulicom i dobijem pohvale da svaka čast roditeljima kako su me odgojili. Nisam samo ja, tako su mi i sestre odgojene, tako su i oni bili odgajani i siguran sam da ću tako i ja svoju djecu odgajati - dodao je mladi nogometaš koji je izazvao golemi interes djevojaka u Hrvatskoj.

- Za sada ni jedna nije uspjela probiti obranu, uspješno se branim, ali da, bilo je puno situacija, pogotovo na tom dočeku, sjedio sam iza sa Brozom i Jakićem i bilo je svakakvih natpisa, malo mi je čak bilo i neugodno. Ima i malo starijih, ima i mlađih, ali dobro. Još sam mlad, imam dosta vremena, koncentriran sam na nogomet, a za budućnost ćemo vidjeti. Ima vremena - rekao je Gvardiol.

20. travanj 2024 15:42