StoryEditorOCM
ZdSelfieNA ŠPICI

Anica Kovač u običnim trapericama i sa Chanel torbicom dijeli modne lekcije

Piše Gloria.hr
12. siječnja 2018. - 12:50
Spica_060118_059

Iako je 2016. godine sa suprugom Robertom i troje djece preselila u Frankfurt jer je Robert Kovač asistent bratu Niki, treneru Eintrachta, bivša Miss Hrvatske, Anica Kovač, rado se vraća u Zagreb gdje je još uvijek vuče srce

Premda je rođena u Njemačkoj, Anica Kovač ne krije koliko uživa u Zagrebu. Ovdje je provela punih sedam godina, rodila, stekla prijatelje, stvorila dom i pustila korijenje.

Njihovo troje djece, Viktorija, Leticija i Marko odlično su prihvatili život u Frankfurtu, ali Anica svaki iole dobar povod iskoristi za posjet Zagrebu. Ovih smo je dana zatekli u šetnji zagrebačkom špicom.

Spica / Zagreb 06.01.2018. / foto: Davor Matota / Anica Kovac

Davor Matota / Hanza Media

Anica Kovač na zagrebačkoj špici

 

41-godišnja bivša misica koja se laskavom titulom najljepše Hrvatice okrunila 1995., ali i prvom pratiljom Miss svijeta, i danas dobiva komplimente na račun izgleda. Crno-sivo casual izdanje na zagrebačkoj špici ‘začinila’ je tirkiznom Chanel torbicom, a uz minimalno make-upa i svoju sad već prepoznatljivu frizuru bila je pravo osvježenje u srcu Zagreba. Jer dok se brojne trendseterice ne pojavljuju na glavnoj gradskoj šetnici bez štikli i posljednjih 'must have' komada, Anica dijeli modne lekcije u military čizmama i sivim trapericama.

Spica / Zagreb 06.01.2018. / foto: Davor Matota / Anica Kovac

Davor Matota / Hanza Media

 

Spica / Zagreb 06.01.2018. / foto: Davor Matota / Anica Kovac

19. travanj 2024 08:57