StoryEditorOCM
ZdSelfieNEW YORK JOJ PRISTAJE

Atraktivna Zadranka ne forsira seksepil i zato je svima 'napeta', pobrala komplimente za poziranje pred bratovim objektivom

Piše M.K.
18. rujna 2018. - 20:24
NATALI

"Pomaaalo nam kreću pripreme za jesen! Uskoro nas očekuje još jedan rodjendanski tulum u Zagrebu, ovaj put u Klubu Sax! Dobili smo počasno mjesto otvaranja ciklusa koncerata povodom 20 godina postojanja ovog kultnog zagrebačkog kluba..." - najavila je Natali Dizdar ovih dana, a uz veselje koje je izazvala među svojim poklonicima koji se raduju što će je slušati uživo, dobila je i more komplimenata za fotografiju u jeans kombinaciji.

Na njoj je, kako se saznaje iz opisa fotografije, pozirala svom bratu Filipu Dizdaru.

"Bombona s glasom anđela. Veliki pozdrav iz Beograda!" - javio se susjed.

"Prirodna ljepotica s predivnim glasom. Dobra fotka!" - složila se i obožavateljica.

Na "bombonu" je iz Beograda reagirao isti obožavatelj, kad se Natali prije 20-ak minuta javila iz New Yorka, fotografijom na znamenitom Brooklyn Bridgeu.

Sjećate se kako je izgledala Natali Dizdar na početku karijere? Ona je 'iskopala prastaru fotku', mi još stariju i neprepoznatljiva je

Baš zbog toga što Natali ne "visi" na društvenim mrežama, ne forsira seksipil, ne pokušava mamiti publiku ženskim atributima, premda bi tijelom i vokalnim djelom bila vrijedna svake naslovnice, Zadranka posebno intrigira publiku, muškarce osobito.

"Najzgodnija Hrvatica... pozdrav iz Crne Gore", "Zgodna tigrica!", "Grrrrrrr....njam", "Jedina estradna ljepotica, svaka ti čast, samo naprijed..." - komentari su uz Nataline objave koji tomu svjedoče.

23. travanj 2024 10:57