StoryEditorOCM
ZdSelfieKAO OD MAJKE ROĐENA!

Beyoncé se hvali slikama na kojima je potpuno gola: Kim, sakrij se! Ova guza bolja je od tvoje

13. lipnja 2018. - 22:31
Beyoncé Knowles

Američki glazbeni par, Beyoncé Knowles (36) i Jay-Z (48), zajedničku svjetsku turneju "On The Run II" započeli su prošli tjedan u Cardiffu u Walesu, ali prema pisanju portala Mirror Online, prodaja ulaznica baš i ne ide najbolje. Naime, neki obožavatelji na Twitteru su se pohvalili kako su dobili besplatne karte, navodno su ih, između ostalih, dijelili i Beyoncéini zaštitari, samo kako bi se popunila prazna mjesta u dvorani.

Za razliku od njihove prve zajedničke turneje iz 2014. godine, koja je izazvala opću histeriju među fanovima diljem svijeta, na ovoj aktualnoj za sad je rasprodano svega devet od ukupno 46 zakazanih koncerata.

VIDEO: SAD IH VIDIŠ, SAD IH NE VIDIŠ! Beyoncé nije uspjela uhvatiti sestru, obje 'poljubile pod', a snimka njihova pada odmah je postala viralni hit

No sudeći po onome što su Beyoncé i Jay-Z pripremili za publiku, situacija se možda još i stigne promijeniti u njihovu korist.

Najjači glazbeni par i ovaj put odlučio je sa svijetom podijeliti neke intimne trenutke iz privatnoga života - tako se na velikom videozidu na pozornici prikazuju fotografije pjevačice i repera s njihovo troje djece, ali najviše interesa izazvale su one na kojima je Beyoncé potpuno gola.   

- Kim Kardashian, sakrij se! Ova guza bolja je od tvoje! - samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

 

View image on Twitter

View image on Twitter

Jay Z and Beyoncé ?

 

View image on TwitterView image on Twitter

Beyoncé ??

 

19. travanj 2024 13:11