StoryEditorOCM
ZdSelfieBUJNA MANEKENKA NAPALA KOLEGICE

Blokirala posvuduše i oprala gospođice koje joj se nikada nisu ispričale za uvrede

Piše PSD
6. rujna 2018. - 16:23
lugomer5-220717

Iako njena nasmijana fotografija ni na koji način nije "upratila" rafal koji je usliejdio, Lucija Lugomer možda je baš iz tog razloga odlučila to dvoje spariti. Najbolje je ionako reći nekome što ga ide uz osmijeh od uha do uha, u stilu "no hard feelings". Sve je, kao i obično, u najboljoj najmjeri.
 


Reklo bi se u prvom osnovne, ionako nije ona počela. Lugomer su, naime, davno zapekli komentari i ponašanje nekih kolegica "influencerica", pa je sada konačno odlučila reći im što joj je na duši. Jer ona je od početka takva kakva je, a gdje su se to skrivali oni koji sada propagiraju isto što i ona?
Oni koji su, valjda, svoje "mane" (strije, celulit, trbuščić, piše u objavi Lugomer) uspješno skrivali da bi se sada pred svijetom pretvarali da ih - vole. Trendovi se mijenjaju, ali upravo to našu najpoznatiju plus-size influencericu toliko peče. Ljubav prema vlastitome tijelu trebala bi biti nekakva konstanta, a ne puko praćenje trendova.
Tako da je sve kolegice Luce lijepo "oprala", dovoljno je šutjela, a evo i što je napisala:
"Gledam malo po tim profilima ovih dana, kažu dobro je znati što se dešava oko tebe, a i konkurencija je generalno iznimno pozitivan pojam u životu. (Ako si dovoljno zreo da ju na taj način i vidiš)
Nemam protiv ničijeg načina života, posvuduširanja, ne pričam o politici, ne zanimaju me fashion Instagramuše, ne guram se u raspravu vjere, ne zanimaju me fake prijateljstva, slavim ljubav kojeg god spola bila, poštujem tuđe vrijeme, ne pričam o tuđem odgoju djece i smatram svoj život puuuuuno više od jedne osude ma na kojoj god bazi bila. Osjećam koliko mi je život drag i vrlo sam dobro svjesna koje mi sve ljepote pruža.
Upoznala sam neke divno iskrene ljude putem društvenih mreža čije emocije i prijateljstva milujem i dan danas.  Koliko blokiranih ljudi imam na društvenim mrežama - ja ih zovem ‘posvuduše’ ne moram vam niti pisati... jer gđica ubica nikada neće prići, osmjehnuti mi se i reći ‘E, oprosti za ono prije par godina’, ali će zato svaki moj Insta Story biti gledan pod njenim budnim očima.
E sad, ono što me nenormalno i ljuti i čini tužnom, čega su odjednom svi ‘influenseri’ u Hrvatskoj postali svjesni jest ljubav prema vlastitom tijelu. Wooohooo! 
Dobro jutro!  Sunce svanulo! 
I sve bi to bilo super da se ne radi o jednoj iznimno velikoj laži koju kupujete, jer, eto ŽENE + EMOCIJE =‍️ Odjednom su svi počeli PISATI o svojim strijama, o miteserima, o celulitu, o trbuščićima koji nisu savršeno ravni... okej, a ja vas sad iskreno pitam, dragi moji influenseri GDJE ste bili kada je meni trebalo pružiti ruku? 
Kada sam bila ‘sama’ i kada mi je trebalo podrške da se glas nesavršeno savršenih žena nadjača od časopisnih stereotipa?  Ili to samo radite jer osjećate da to trenutno prolazi i kod drugih pa zašto ne bi i vi tako? (Što opet nije loše u tom smislu, uvijek pozdravljam iskreno prijateljstvo s vlastitim tijelom) 
Osjećate li da je došlo u trend voljeti sebe pa ste odjednom svi prosvijetljeni i to treba posebno naglasiti i pisati o tome na sve strane? Mislim da mnogi nisu svjesni koliku odgovornost preuzimaju svojim riječima, a ja ionako u riječi rijetko kome vjerujem - mislite na djela jer ona govore nekad puno više nego same riječi. 
Just saying", napisala je Lucija.


Iako je objava osobna i progovara o lošim iskustvima naše najbujnije manekenke na sceni, dovoljno je jasna da se uspije iščitati poruka. Nećemo ju ponovno (pre)naglašavati, jasno je kao dobar dan da uvrede i poruge zbog izgleda više ne prolaze. A koliko ćemo voljeti sami sebe i svoj "look", na nama je, samo je važno ne prebacivati nezadovoljstvo na druge. 

 

16. travanj 2024 14:29