StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: KADA ONA ZAIGRA TENIS NA PLAŽI, NIJEDAN TRENUTAK NIJE DOSADAN

Brazilska bomba i njezin zaručnik nogometaš na grčkoj plaži

28. lipnja 2019. - 18:47
izabel

Svjetski poznata manekenka Izabel Goulart (34) i nogometaš PSG-a Kevin Trapp(28), porijeklom iz Njemačke, izabrali su grčki otok Mikonos kao destinaciju za za ljetni godišnji odmor. Bez susprezanja su razmjenjivali nježnosti na pješčanoj plaži, a Izabelina savršena linija u oskudnom bikiniju odlično se uklopila u ambijent.

FOTO: POTPUNO GOLA NA VRUĆEM AFRIČKOM PIJESKU Naomi progovorila o nesigurnostima: 'Vjerovali ili ne, dugo se nisam osjećala ugodno u vlastitoj koži'

Vrijeme su kratili igrajući padel, sport koji je kombinacija tenisa i squasha.

Viktorijina anđelica i njezin dečko prošle godine u srpnju su se zaručili, također na Mikonosu, ali zasad nisu otkrili kada planiraju izreći sudbonosno DA.

Atrkativna Brazilka u jednom ranijem intervjuu otvoreno je progovorila o bogatom seksualnom životu sa dečkom Kevinom.

- Često vodimo ljubav, barem četiri ili pet puta tjedno, ali ako je njegov tim izgubio važnu utakmicu, nema šanse da ga nagovorim na seks, mogu obući najseksi donje rublje, srediti nokte i biti tip-top, ali neće me ni pogledati. S druge strane, kada pobjeđuje, imamo uzbudljive noći, bez puno sna, ispričala je.

Izabel Goulart Kevin Trapp playing tennis on the beach in Mykonos.
27 Jun 2019, Image: 452021754, License: Rights-managed, Restrictions: NO Cyprus, Greece, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency

20. travanj 2024 02:01