StoryEditorOCM
ZdSelfieHRGOVIĆU JE U RING 'ULETJELA' ZANOSNA DJEVOJKA, PRATITELJI ODUŠEVLJENI ROMANTIKOM

"Cura je bomba, uživo brutalna! Stvarno imaš sreće..."

Piše PSD
10. rujna 2018. - 19:18
bbimagehandler (1)

Sinoć je Filip Hrgović, superteškaš iz Sesveta, u Areni Zagreb svladao Amerikanca Amira Mansoura i na taj način osvojio titulu prvaka svijeta po WBC kategoriji, piše Slobodna Dalmacija. 

Oduševljena publika podržavala je domaćeg boksača, no nije mu nedostajalo bodrenja i s drugih strana. Nakon njegove pobjede, u ring je utrčala prelijepa Marinela Čaja, Filipova dugogodišnja djevojka.
Sesvećanka je, onako među znojnim i izudaranim boksačima, u šušuru kamermana, sudaca i ostale "svite", doista odudarala - zgodna Marinela nije se obazirala ni na koga, uletjela je čim je prije mogla u ring i skočila dečku oko vrata.
 


Teška romantika gdje ju ne biste očekivali; publika je scenu, dakako, dočekala s oduševljenjem, a ništa manje nije ozaren bio i pobjednik večeri.
To da mu je vrhunska podrška, više nema dileme, no i na društvenim je mrežama Čaja prava zvijezda - koju god fotografiju boksač objavi u društvu djevojke, nitko se više ne obazire i na što drugo. 
 


"Bomba cura, uživo je bruutalna, čudo plave oči", "Filipe stvarno imas sreće. Ona je cijela prekrasna i zrači uživo nečim posebnim, pravi anđeo!", pišu Filipu često pohvale na račun djevojke njegovi mnogobrojni pratitelji.
Inače, par je u vezi punih pet godina, a nedavno je za Gloriju otkrila Marinela i nešto o njihovoj dinamici.
"Kada je on u Zagrebu, mi smo gotovo svakodnevno zajedno, nerijetko i trčimo zajedno, a ja znam doći i na njegov trening. Prije nego što smo se dobro upoznali, bojala sam se da je Filip sirov, no on je zapravo jako dobra duša, a najljepše mi je kod njega što misli na druge prije nego na sebe. Pažljiv je i zanimljiv pa mi je s njim uvijek lijepo", otkrila je sramežljivo.
 

 

26. travanj 2024 06:05