StoryEditor
ZdSelfieSEVE POSVIJETLILA KOSU PA IZAZVALA BURNE REAKCIJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

'Deset godina mlađa! Brat bratu - napunila 25!'

Piše J.V. /PSD
2. svibnja 2018. - 19:47
severina

Da i prirodne crnke mogu dobro nositi sve nijanse plave, pokazala nam je zadnjom svojom objavom Severina. Koja je, kako je i sama otpjevala 'neka druga vrsta', pa joj sve stoji i nema toga što ne može progurati, ali svejedno...piše Slobodna Dalmacija.

Proces koji je otpočela prije nekog vremena, sa sve svjetlijim pramenovima u kosi, sada je valjda i dovršila, pa ju u zadnje vrijeme prije možemo nazvati plavušom nego brinetom. Drastično posvijetljena osvanula je na svojemu zadnjem nastupu u Umagu, a sada je s pratiteljima podijelila i jedan 'selfie' koji pokazuje punu raskoš nove frizure.

Kosu je zauzdala 'minkom', a pretpostavljamo da je time mislila na svoju kopčicu, neizbježan dodatak svake žene, ljeti pogotovo. 'Ja i moja minka', napisala je u objavi, ali nitko se nije pozabavio ni kopčicom, pa čak ni drastično svjetlijom bojom.
 


Ono što je Sevine pratitelje ubolo u oko njen je nevjerojatno svjež i mlađahan izgled pjevačice koja je nedavno proslavila 46. rođendan, piše Slobodna Dalmacija. A izgleda nikad mlađe! 

"Vau! Brat bratu napunila 25!", "Naše lipo splitsko dite... kao divojčica", "Omg, izgledaš 10 godina mlađa", komentirali su njeni pratitelji, zaprepašteni i oduševljeni u isto vrijeme.  

 

Izdvojeno

12. srpanj 2020 18:57