StoryEditor
ZdSelfieGOLIŠAVE NIJANSE

Dvoboj zgodne Bibinjke i naše najseksi pjevačice: obje uskočile u hit kupaći kostim ove sezone, pogledajte koja ga bolje nosi

Piše JV
19. lipnja 2018. - 23:15
sikiric

Boja pijeska, šampanjca, bijele kave ili pak roskaste verzije 'puderastih' nijasni - ovoga ljeta sve prolaze. Ono što su Amerikanci lukavo strpali pod zajednički nazivnik 'nude' takozvane su golišave nijanse koje se uz preplanulu kožu slažu dobro kao rijetko koja druga.

 

Stranded 🌴🌴🌴 @foxswimwear

Objavu dijeli 🌸 B E L L E L U C I A (@belle_lucia)

 

Dakle, sve što izgleda golo i neprimjetno, ovoga ljeta je poželjno, a prvi na listi su dakako kupaći kostimi. Trendseterice diljem svijeta već su lansirale svoje omiljene modele u boji kože, a sada su se 'pomamile' i naše poznate žene. 


Najprije je svoju varijantu objavila jedna od najseksi hrvatskih pjevačica, Lana Jurčević, a potom je isto napravila i zgodna Zadranka Paula Sikirić, voditeljica na popularnom 'narodnjačkom' radiju.
 


Roskasta varijanta kostima Lani pristaje kao salivena, dok se Paula odlučila na smećkastu nijansu. Prilikom odabira, možete se povesti njihovim primjerom: ukoliko ste bljeđe puti s rozim ili breskvastim podtonom, birajte upravo slične nijase, a ako ste 'maslinastije' boje poput Zadranke, možete si dozvoliti i najneutralnije, smeđe-pješčane varijante. 
Pratitelji ovih djevojaka toliko su puni riječi hvale da stvarno ne znamo koja bi od njih u ovome 'dvoboju' pobijedila. Svakako, ako mislite 'furati' ovakav model za ljeto, budite spremni na privlačenje oveće količine pogleda na plaži, koju god nijansu odabrale.

 

Objavu dijeli 🦋 (@bellahadid)

#LANA JURČEVIĆ#PAULA SIKIRIĆ

Izdvojeno

01. srpanj 2020 14:44