StoryEditorOCM
ZdSelfieGOLIŠAVE NIJANSE

Dvoboj zgodne Bibinjke i naše najseksi pjevačice: obje uskočile u hit kupaći kostim ove sezone, pogledajte koja ga bolje nosi

Piše JV
19. lipnja 2018. - 23:15
sikiric

Boja pijeska, šampanjca, bijele kave ili pak roskaste verzije 'puderastih' nijasni - ovoga ljeta sve prolaze. Ono što su Amerikanci lukavo strpali pod zajednički nazivnik 'nude' takozvane su golišave nijanse koje se uz preplanulu kožu slažu dobro kao rijetko koja druga.

 

Stranded ??? @foxswimwear

Objavu dijeli ? B E L L E L U C I A (@belle_lucia)

 

Dakle, sve što izgleda golo i neprimjetno, ovoga ljeta je poželjno, a prvi na listi su dakako kupaći kostimi. Trendseterice diljem svijeta već su lansirale svoje omiljene modele u boji kože, a sada su se 'pomamile' i naše poznate žene. 


Najprije je svoju varijantu objavila jedna od najseksi hrvatskih pjevačica, Lana Jurčević, a potom je isto napravila i zgodna Zadranka Paula Sikirić, voditeljica na popularnom 'narodnjačkom' radiju.
 


Roskasta varijanta kostima Lani pristaje kao salivena, dok se Paula odlučila na smećkastu nijansu. Prilikom odabira, možete se povesti njihovim primjerom: ukoliko ste bljeđe puti s rozim ili breskvastim podtonom, birajte upravo slične nijase, a ako ste 'maslinastije' boje poput Zadranke, možete si dozvoliti i najneutralnije, smeđe-pješčane varijante. 
Pratitelji ovih djevojaka toliko su puni riječi hvale da stvarno ne znamo koja bi od njih u ovome 'dvoboju' pobijedila. Svakako, ako mislite 'furati' ovakav model za ljeto, budite spremni na privlačenje oveće količine pogleda na plaži, koju god nijansu odabrale.

 

Objavu dijeli ? (@bellahadid)

20. travanj 2024 00:20