StoryEditor
ZdSelfie'PLAHTE KRADEŠ PO HOTELIMA?!'

Ella Dvornik 'ispalila' na prijateljicu blogericu koja je obnažena pozirala umotana u 'lancun'

Piše J.V. / PSD
11. siječnja 2018. - 11:09
ella_dvornik

Ella Dvornik trebala bi, možda bolje od ikoga, znati kako izgleda život poznatih blogerica. Ako ćemo ih zvati nazivom koji je odnedavna zaživio, 'influencerice' moraju svakodnevno muku mučiti s odlukama koje ostatku svemira možda izgledaju smiješno, ali zahtijevaju veliku količinu priprema i truda.

Gdje se fotografirati, na koji način, koju poruku poslati i što odjenuti, pitanja su koja samo površinski djeluju banalno.

Živimo u vrijeme društvenih mreža, svaki se pokret osuđuje od strane nadobudne Internet zajednice, a fotografije moraju biti uistinu posebne ako se želi od svega toga zaraditi.

'Bloganje' je zanimanje, valjda smo tu činjenicu svi prihvatili, a ako nema pratitelja i zanimljivih objava, sve ostaje na nivou hobija.

Stvari je na svome profilu odlučila zapapriti Sonja Kovač, koja u zadnje vrijeme objavama intrigira više no bilo koja njena kolegica 'influencerica'. Ovoga puta pozirala je obnažena na plaži, ali strateška je mjesta prikrila vješto - 'lancunom'.

Naljutila je Ellu, koja je u svojoj maniri 'poklopila': 'Plahte kradeš hotelima?!', komentirala je šaljivo. 
Sonja je odmah brižno objasnila da se radi o iznenađenju koje joj je dečko pripremio, što potvrđuje pladanj kroasana koji uopće ne odudara od pejzaža. Ostatak njenih pratiteljica na tu je romantičnu gestu potpuno odvalio.

Izdvojeno

12. srpanj 2020 09:29