StoryEditor
ZdSelfieOMILJENA LICA MALIH EKRANA PRIPREMAJU NOVI PROJEKT

Enis se vraća na televiziju, zajedno s Lokasom osmislio je neočekivani format, evo što spremaju

Piše Jutarnji.hr
9. siječnja 2018. - 12:53
lokas_beslagic3-230310

Nakon što su dugi niz godina surađivali na kvizu ‘Upitnik’, producent i voditelj Joško Lokas i glumac Enis Bešlagić ponovno su udružili snage i zajednički osmislili novi televizijski projekt.

'Joško Lokas i ja pri kraju smo sa scenarijem za autorski kviz koji bi se prikazivao na prostoru cijele regije. Mislim da smo pripremili odličan projekt koji bi se prikazivao od ponedjeljka do petka. Želja nam je da malo zabavimo i opustimo ljude', rekao je Enis Bešlagić za tportal.

Bešlagić se već neko vrijeme odmara od glume, bavi se humanitarnim radom i bacio se u poduzetničke vode s proizvodnjom i distribucijom čokolada.

'Trenutno radimo na vizualima, tome kako bi to trebalo izgledati i napravit ćemo prezentaciju pa će Enis onda vidjeti što s tim. Dogodio se potpuno neočekivan format kod nas i jako nas veseli ta suradnja. Enis i ja smo autori projekta, a surađivali smo dug niz godina jer je on radio 'Upitnik' u Bosni. Projekt je nastajao prije Nove godine, a kako je Enis dolazio na snimanja na HRT, napokon smo mogli sjesti i kontinuirano raditi. Vidjet ćemo kako će to proći', otkrio je Lokas za tportal.

Izdvojeno

12. srpanj 2020 22:43