StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: VLASNICA NAJBOLJE GUZE SVIJETA

Erika se uredno odazivala Ronaldovim pozivima na seks, napucala ga, a sad ga tuži jer joj je život pretvorio u pakao!

Piše Toni Horvat
19. ožujka 2018. - 21:16
1440x620_1521386403erika2

Ima neka tajna veza između vlasnica najboljih stražnjica svijeta i najboljih nogometaša svijeta. Bivša Miss BumBum Suzy Cortez stalno "bombardira" Lea Messija golišavim fotkama na društvenim mrežama, a njena kolegica Erika Canela - tuži Cristiana Ronalda.

Erika tvrdi da je bila u dvomjesečnoj vezi s portugalskim superstarom, koji ju je zvao kod sebe kući u Madridu i Lisabonu prošle godine kako bi se poseksali. Ona je uredno prihvaćala pozive, ali raskinula je vezu kad je saznala da Ronaldo ima djevojku.

Međutim, tu su počeli problemi.

"Počela sam dobivati poruke u kojima me se naziva kurvom i prijeti da će mi uništiti život. Ne znam jesu li poruke njegove ili od nekog drugog, ali prestala sam jesti, više nisam mogla spavati i nije mi se izlazilo vani", ispričala je Erika te podignula sudsku tužbu protiv Portugalca zbog trolanja i seksualnog uznemiravanja jer su te "ponižavajuže poruke duboko utjecale na njeno emocionalno stanje", donosi portal 100posto.hr.

Erika je prekrasna, a fotografije objašnjavaju zašto je izabrana za Miss BumBum, ali nekako nam se čini da njena priča baš ne drži vodu i da je samo jedna u nizu koja koristi njegovu popularnost kako bi dospjela u medije. Kao da Ronaldo nema pametnijeg posla od slanja neumjesnih poruka...

 

20. travanj 2024 02:43