StoryEditor
ZdSelfieLAGODAN ŽIVOT U KUĆI S 13 KUPAONICA, BAZENOM I KUGLANOM

Evo gdje je odrasla Lucija iz Života na vagi: Pola kvarta mislilo je da se gradi škola...

Piše RTL
17. rujna 2018. - 15:20
Lucija Šarić

 

 

- Svašta su pisali, prvo sam bila sponzoruša, pa sam postala razmaženo derište, pa principessa, sve sam moguće bila - rekla je za RTL Lucija Šarić, bivša kandidatkinja popularnog showa "Život na vagi", koja je odrasla u jednoj od najvećih obiteljskih kuća u Hrvatskoj - prenosi Jutarnji.hr.

- Pola kvarta mislilo je da se ovdje zapravo gradi škola, to je bilo jako smiješno. Ljudi ostanu u šoku, to nije kuća koju možeš vidjeti svaki dan. Puno truda i novca uloženo je u nju da zablista - objašnjava Lucija.

A zablistala je i ona otkako je skinula pozamašan broj kilograma. Strogi režim prehrane, ali i mukotrpni treninzi, njezin su put do magične brojke 70 koju već dugo nije vidjela na vagi.

- Izgubila sam puno... Startala sam sa 135, a cilj mi je 68-70 kilograma. 'Život na vagi' pomogao mi je što se tiče motivacije, to je za mene bila prva stranica nove knjige.

"Dobri tajkun" nadimak je njezina oca Marijana, a s epitetom "tajkunova kći" Lucija se s godinama već naučila nositi.

- Dugo sam pokušavala to sakriti kako se za to ne bi čulo, ali eto, nisam mogla utjecati - iskreno je rekla Šarić za RTL.

Devet spavaćih soba, 13 kupaonica, bazen, pa čak i kućna kuglana, samo su dio raskoši u kojoj je odrasla ova kandidatkinja druge sezone "Života na vagi". Živi lagodan život, ali smatra kako bi se snašla u bilo kojoj situaciji. Malo je stvari u kojima se Lucija Šarić ne bi snašla, jer s novom figurom, posvetit će se, otkrila je, glazbenoj karijeri.

- Pjevanje je svakako u planu. Smatram da to treba doći nakon moje transformacije. Nije da se ja sramim sebe deblje, nego jednostavno mislim kako za pjevanje čovjek treba imati X faktor, a X faktor je još bolji kad imaš cijeli paket - zaključila je za RTL.

 

 

Izdvojeno

15. srpanj 2020 17:15