StoryEditorOCM
ZdSelfiePLITKE GAĆICE I BUJNE GRUDI

Golišava izdanja Lani znaju donijeti i probleme! Napali je zbog silikona u grudima, a jednoj 'hejterici' ponudila je i liječenje

Piše 100POSTO.HR
7. kolovoza 2018. - 15:03
lana

Ljetna je sezona, a poznate Hrvatice odlučile su skinuti sve suvišne krpice. Vruće je, treba razumijeti. A, kada se za izdanje u badiću i trudite tijekom cijele godine, onda je pošteno ovjekovječiti ga i objaviti na Instagramu. Lajkovi se nižu jednakom brzinom kojom se i temperatura diže, a golišava izdanja sve su češća i žešća. Lana Jurčević vlasnica je zavidne linije, pa se ne libi to ni pokazati u minijaturnim izdanjima.

Nedavno je tako Lana otišla na djevojačku zabavu svoje prijateljice, a slavlje nije moglo izostaviti ni badiće. Jurčević je spremno pozirala u oskudnom svijetlom badiću, a izjave ljubavi od obožavatelja ni ovog puta nisu izostale. Nije ovo njezino izdanje jedino koje je oduševilo fanove. I u nježnom ružičastom badiću Lana je zablistala, istaknuvši svoje obline.

Neki su se, doduše, zapitali i kad je stavila silikone, gdje je radila grudi i prozvali je - rekavši joj da se ne izvlači na majku prirodu. Jurčević nije ništa komentirala. No, kada ju je jedna obožavateljica prozvala zbog fotografije na kojoj pozira u plitkim kupaćim gaćicama, Jurčević je bila nešto oštrija. 'Kako se zove bolest u kojoj žena ženi kaže ovako nešto? Netko drugi bi ti za ovo poslao tužbu i onda se tvojim parama počastio odmorom na Bahamima. Ali evo ja se nudim da ti platim liječenje i adekvatnu pomoć jer problem je kod tebe očito dublji od obične ljubomore. Moram ti reći, ako nije nitko drugi, zgodna si žena, jako. Volim pomagati svojim pratiteljima, ne mogu si pomoći. Javi mi se pa se bacamo na posao', poručila je Jurčević jednoj od komentatorica te seksi fotke. Komentatorica je komentar uklonila, a Jurčević nastavila s objavom vrućih izdanja.

Izazvala je popriličnu pozornost i svojim poziranjem u sado-mazo kostimu, a pozirao je diskretno s njom i njezin dečko Filip Kratofil. Bilo kako bilo, Lana zna privući pozornost, a očito nekad i izazvati bijes.

20. travanj 2024 03:40