StoryEditorOCM
ZdSelfieJE LI ROZGA ZNALA ZA OVAJ TREND?

Gospođe u godinama besramno faćkaju Stjepana Hausera: Slatkiš si!, Božanstveni!, Voljela bih biti s tobom!

Piše PSD
17. prosinca 2017. - 23:01
Capture_hausr.JPG

 

Stjepan Hauser redovito, svakom svojom objavom, izazove brojne reakcije na društvenim mrežama, pet-šest tisuća fanova redovito mu udjeljuje "lajkova", a izniman broj ispisuje komentare, među kojima su brojni oni kojima se slavnom čelisti udjeljuju komplimenti ali ga se, sve češće, i besramno faćka.

Kad je prije sat vremena Hauser objavio fotografiju iz Budimpešte, u kojoj 2Cellos borave u sklopu aktualne turneje koja će obuhvatiti i Split i Zagreb, obožavateljice, ali i obožavatelji bili su brzi i spremni.

"Moja ljubav!", "Tako si sladak!" poručile su mu mlađahne obožavateljice, ali gospođe u najboljim godinama bile su brojnije i konkretnije.

"Obožavam kako izgledaš ovdje. Prekrasan i opušten. Jednostavno si najbolji!" - poručila mu je gospođa Barbara uz objavljena srca.

"Dobro jutro prekrasni!" - obratila mu se druga iz slične generacije.

'Voljela bih biti s tobom'

"Jesi spreman za večeras? Voljela bih biti s tobom" - uz namigivanje mu je poručila treća ili treći, pošto je profil bilo teško spolno dešifrirati.

"Zgodni!" - jednostavno mu je poručio jedan dečko.

"Molim te Hauser, nauči me da budem tako fotogenična kao ti! Seksi Hauser! Moj gusar!" - klicala mu je gospođa Miriam.

Činjenica je da objave popularnih osoba redovito nailaze na reakcije, ali s brojem ljudi koji reagiraju na Hausera rijetko se tko na sceni može mjeriti. Čak ni njegova bivša atraktivna djevojka Jelena Rozga. 
 

 

19. travanj 2024 08:53