StoryEditorOCM
ZdSelfieIVANA KOVAČ O ODNOSU SA SLAVNIM OCEM, LEGENDOM HRVATSKE ESTRADE

'Kad me tata Mišo nazove, pitam se misli li taj čovjek uopće na mene?'

Piše Jutarnji.hr
20. siječnja 2018. - 11:10
IVANA_KOVAC_I_KCER_ELENA

Prošlog ljeta Ivana Kovač rodila je djevojčicu Elenu. Život joj se, kaže potpuno promijenio ali i odnos s ocem Mišom o čemu je progovorila za InMagazin.

'Kad me tata nazove, pitam se misli li taj čovjek uopće na mene. 'Kako je moja kraljica, kako je moja prijateljica, kako je tvoje dijete, jesi li poljubila kćer?', a ja mu samo na to kažem: 'Tata, postojim i ja', kaže Ivana.

Mišo je zbog malene Elene živnuo, bolje je volje i više pazi na zdravlje. A dobro se osjećaju i mama i kći. Mama Ivana je prošlog vikenda imala i prvu gažu nakon bebinog rođenja. Nije bilo lako, no uspjela je iako joj baka-servis nije pri ruci.

'Baka-servis je u Dalmaciji, mi smo sami i stvarno moram reći da sam jako ponosna na nas dvoje jer nam ide super. Jako se dobro snalazimo', ističe pjevačica.

Elenin otac je inženjer radiologije Elvir Hasanhodžić. I on se, kaže Ivana, izvrsno snašao u ulozi roditelja. Ivana i Elvir u vezi su već 12 godine no nisu se vjenčali. Ivana kaže da se ionako nikada nije zamišljala u vjenčanici, ali planiraju uskoro ozakoniti svoju vezu.

23. travanj 2024 03:01