StoryEditor
ZdSelfieUTEGLA SE

Lucija Lugomer u lateksu: haljina samo što ne pukne, a pratitelji se ne mogu odlučiti jel' im bolja od sprijeda ili od straga

Piše PSD
14. siječnja 2018. - 20:57
lucija lugomer.JPG

Kada su modne kombinacije u pitanju, neki materijali naglašavaju mane, neki prikrivaju, a na vama je da odlučite što ćete i kako. Svima nam je cilj izgledati što bolje, ali danas, nasreću, živimo u vremenu kada je važno biti drugačiji.
Živjela različitost, živjele obline! Još jednom je Lucija Lugomer iskazala neizmjerno zadovoljstvo što izgleda upravo onako kako izgleda, pa je podijelila s nama fotografije svojega provokativnog, lateks izdanja.

Svaka njoj čast, malo tko bi imao hrabrosti utegnuti se, a lateks većina izbjegava u širokome luku. Naglašava taj podli materijal svaku, pa i najmanju manu, slijepi se za tijelo i ne dopušta nikakve 'greške'.
Ali Lucija se nikada nije time zamarala. Ima ona što pokazati i ne libi se, pa je objavila dvije fotografije u rozoj lateks haljinici. Od sprijeda i od straga, pa kako tko više voli. Ne znamo na koju su fotografiju fanovi više odvrnuli, kao i uvijek komplimenata ne nedostaje...

"Nikad ne znam što sljedeće očekivati od tebe. Zato si mi najdraži model", napisao joj je jedan obožavatelj, a moramo priznati da je u pravu. Ne znamo ima li outfita kojega Lucija nije pokušala plasirati, ali ako se utegla u lateks, nema toga što neće isprobati.

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 03:43