StoryEditorOCM
ZdSelfieLILE UZVRAĆA UDARAC

Nakon što su joj popljuvali donje rublje na festivalu, objavila 'podsjetnik za sve hejtere'

Piše J.V.
11. lipnja 2018. - 17:02
lile

Sve o čemu se pričalo na CMC festivalu protekloga vikenda pretjerana je golišavost Lidije Bačić i suludi dekolte Nives Celzijus, a glazba je definitivno pala u drugi plan. 

Voditeljica, spisateljica i pjevačica Celzijus uspjela si je čak srozati status koji je uživala u određenim krugovima, budući da nije mogla pokazati više nego što je. S grudima vani poslala je krivu poruku, kažu. No ona koju su "dočekali na nož" ipak je, i to uvjerljivo, Bačić.

Splićanka je lagano došla na pozornicu u grudnjaku i gaćicama, a to što je preko njih navukla mrežaste čarape nije odvratilo komentatore od iskazivanja bijesa. 'Pa došla je pjevati pred djecu, nije ni mjesto ni vrijeme...' - optužbe na račun neprimjerenosti nisu "kalale" dobar dio vikenda.

No Lile ustraje i stoji po svom; što se nje tiče "outfit" ni nakon pljuvanja po njemu nije ništa lošiji, a njena joj se scenska oprava još uvijek čini kao dobra ideja. Kako bi potkrijepila svoj stav objavila je danas na Instagramu i jedan "podsjetnik" za sve "hejtere".
 


"Za hejtere koji kažu da je moj outfit neprimjeren - podsjetnik da sam ja još čedna za svjetske pjevačice", poručila je Bačić uz odgovarajući kolaž (polu)obnaženih pjevačkih zvijezda.

Njeni obožavatelji pak očito nisu shvatili što je Lile htjela reći. Moguće lako da nisu ni pročitali što je napisala, previše ih je pomamila fotografija latino dive J. Lo koja se naguzila i pokazala svu raskoš, pa su redom uzvratili oduševljenim komentarima na račun njene pozadine.

 

26. travanj 2024 03:27