StoryEditor
ZdSelfieDEFINITIVNA POTVRDA

Naprasni prekid jednog od najseksi domaćih parova: "puklo" između misice i nogometaša, do jučer ga je bodrila na utakmicama kluba i reprezentacije; "Nemam komentara. To je to!"

Piše JL
24. listopada 2019. - 18:51
mis_kandidatkinje6-240318

 

Manekenka Tea Slavica (20) i nogometaš Bruno Petković (24) naprasno su prekinuli vezu. Cijela situacija je postala sumnjiva nakon što je misica pobrisala sve njihove zajedničke fotografije s Instagrama, a priča o prekidu je dobila definitivnu potvrdu nakon što se lijepa Tea javila i rekla da više nije s Petkovićem, piše Jutarnji.hr.

- Nemam komentara. To je to!

Jutarnji je doznao da je Tea ostavila nogometaša, a kad su dobili Brunu Petkovića na telefon, on je samo nekoliko puta ponovio 'Hvala'.

Bruno je jedan od od najboljih igrača Dinama i hrvatski reprezentativac, a Tea studira na Rochester Institute of Technology u Zagrebu.

Do sada je vjerno pratila nogometaša na Dinamovim utakmicama i nastupima za reprezentacije. Rođeni Metkovac je redovito govorio da mu je njegova Tea najveća potpora, uz njegovu obitelj.

Nikome nije promakla atraktivna metkovska nevjesta: nakon što je iskrcala Petkovića, Tea je preuzela volan mercedesovog ljepotana

 

#MANEKENKA

Izdvojeno

01. srpanj 2020 11:46