StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: EVU PRATI VIŠE OD MILIJUN FANOVA

„Nikada vam ne treba biti neugodno zbog onoga što objavite!“

Piše 100posto
11. veljače 2019. - 15:09
1440x620_1549825870Eva

Eva Padlock dobro je poznata svima koji prate Moto GP. 34-godišnja Španjolka dobila je nadimak "Monster girl" jer na utrkama promovira to popularno piće. Iako je studirala dizajn interijera u Barceloni, posao ju je odveo u svijet manekenstva i postala je influencerica.

Na Instagramu je nedavno došla do milijun fanova, a njih često počasti svojim vrućim fotografijama. Za sebe kaže kako je samo još jedan model u industriji, ali ističe kako svatko od nas ima nešto što nas čini različitim i posebnim, piše 100posto.

U njenom slučaju to je urođena senzualnost koju smatra ključem svojeg uspjeha na društvenim mrežama. Svima koji žele krenuti njenim stopama poručuje kako to uopće nije toliko teško, ali moraju se držati jednog zlatnog pravila.

"Budite ono što jeste i ne dopustite si nikada da vam bude neugodno zbog nečega što ste objavili", poručuje Španjolka koja je u svega nekoliko godina došla do milijun pratitelja iako se nikada ranije nije bavila društvenim mrežama.

Obožavaju ju u svijetu Moto GP-a, ali i puno šire od toga. Kada vidite njene senzualne fotografije i sami ćete postati fan...

22. travanj 2024 23:10