StoryEditorOCM
ZdSelfieONA JE NOVA SOFIJA LOREN, ZA NJOM SU LUDJELI NAJVEĆI SVJETSKI ZAVODNICI

Njene duge noge, pune usne i obline za neke su bile nedodirljive, sada s njom spokojno uživa bogati trgovac

Piše Slobodna Dalmacija
28. studenog 2019. - 12:23
madalena_

Za njom su ludjeli neki od najvećih svjetskih zavodnika, a u kratkom je roku postala senzacija na Instagramu. Ova rumunjska manekenka, nestvarno lijepa žena, doslovno je zablistala na crvenom tepihu zabave koju je organizirao poznati časopis "Vanity Fair" u Madridu. 

Iako je manekenka, 30-godišnja Madalina Ghenea poznatija po vezama sa slavnim muškarcima nego po poslovnim uspjesima, postala je prava senzacija na Instagramu i to zbog vrlo nevjerojatne sličnosti sa poznatom 84-godišnjom glumicom Sophiom Loren.

 

Madalina, za one koji ne znaju, snima reklame za donje rublje i često pozira u vrlo golišavim izdanjima. 

Duge noge, puna usta, obline, mačkaste oči i duga kosa ono su za čime su poludjeli muškarci. Za njom je svojedobno poludio i holivudski zavodnik Gerard Butler, no veza nije uspjela, kao ni ona s Leonardom DiCaprijom.

Slavna manekenka trenutačno ljubi poznatog trgovca umjetninama, Vita Schnabela, koji je poznat i po petogodišnjoj vezi s top-modelom Heidi Klum, ali i kratkoj romansi s glumicom Amber Heard.

Madalina se čitavo ljeto nije osvajala od poznatog milijunaša.

Vito je inače sin umjetnika i redatelja Juliana Schnabela i dizajnerice Jacqueline Beaurang, a vlasnik je i galerije Vito Schnabel, koja je osnovana 2015. godine u Švicarskoj.

Svoju prvu izložbu organizirao je sa svega 16 godina, a s 18 je već naveliko radio s velikim imenima.

 

Iz propale veze sa Matthewom Stratanom novopečena zvijezda ima i kćerkicu Charlotte. Ni ta veza nije potrajala.

Navodno su problemi sa Stratanom započeli s rođenjem njihova djeteta, a njih je stvarala navodno upravo ljepotica koja je partneru stalno prigovarala, zbog čega su se konstantno svađali. Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve da spasi tu vezu, no nije mu uspjelo.

 

Zanosna Rumunjka manekenstvom se počela baviti sa samo 15 godina, a u posljednje vrijeme sve je aktivnija i kao glumica - pojavila se u filmu "Dom Hemingway" s Judeom Lawom, a sudjelovala je i u talijanskoj inačici zabavnog showa "Ples sa zvijezdama".

Mnogi su je zamijetili i u spotu Erosa Ramazzottija. Madalina danas živi i radi u Italiji, a na Instagramu ima preko 800 tisuća obožavatelja.

 

 

 

26. travanj 2024 11:57