StoryEditorOCM
ZdSelfieSJEĆATE SE KAKO JE IZGLEDALA NATALI DIZDAR NA POČETKU KARIJERE?

Ona je 'iskopala prastaru fotku', mi još stariju i neprepoznatljiva je

Piše M.K. /PSD
12. svibnja 2018. - 23:52
natali2

Nama se ne čini tako davno, a ipak je prošlo čak 15 godina od prvog velikog talent showa u Hrvatskoj, Story Super Nova, kojeg su valjda gledali apsolutno svi koje zanima zabavni program i koji je, ruku na srce, iznjedrio neka od ozbiljnih glazbenih imena koja još uvijek imaju "što za reći".

Među njima je i Zadranka Natali Dizdar, koja je natjecanje 2003. godine završila kao trećeplasirana (pobjednik je bio Rafael Dropulić) i koja je u čast svojih glazbenih početaka na Instagramu objavila fotografiju s ekipom s kojom nastupa dugi niz godina, pa će i večeras u zagrebačkom Lisinskom.


"Uspomena ko’ u priči... ️. Spremni smo za večerašnju proslavu, nadam se da ste i vi!" - poručila je svojim fanovima Natali, koja nas je ponukala da se u našoj fotoarhivi prisjetimo njezinih, u startu, izražajnih i dojmljivih početaka.



Danas jedna od dvojbeno najzgodnijih pjevačica na glazbenoj sceni tada je, kao 18-godišnjakinja, još izgledala kao curica, a u jednom od intervjua o svojim počecima ispričala je i ovo: 

“Bilo je svakakvih situacija. Sjećam se da sam jednom, s 19 godina, izašla iz auta nasred prometne ceste. Neka glupa situacija je bila. Da i nije ovog posla, možda bi bilo takvih situacija. Svakakvih ljudi ima u ovom poslu, stvarno. Treba biti oprezan...". 

Natali, za razliku od većine svojih kolegica, ne koristi društvene mreže da bi atraktivnim i golišavim fotografijama podizala tenzije i održavala pažnju.



"Dugo sam se opirala Instagramu. Ionako sam previše na mobitelu, iPadu. Što se mene i društvenih mreža tiče, naravno da su važne, ali radim to s nekom mjerom, kao i sve ostalo..." - ustvrdila je ova samozatajna i atraktivna Zadranka. 

 

19. travanj 2024 06:42