StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: DJELUJE KAO DA NIKAD NIJE OVAKO UŽIVALA

Oprostila se od profesionalnog sporta, s dečkom uživa na plaži i svi gledaju njezinu savršenu figuru...

Piše Jutarnji.hr
7. svibnja 2019. - 21:04

Lindsey Vonn (34) rekla je ove godine zbogom profesionalnoj skijaškoj karijeri nakon što je godinama imala problema s teškim ozljedama. Premda sportaši često žale za napuštenom karijerom, Vonn nimalo ne djeluje kao da joj nešto fali.

FOTO: ONA JE DEFINITIVNO SHARON STONE U SVIJETU SPORTA Odnedavno umirovljena američka skijašica još jednom pokazala svoju seksepilnu stranu

Štoviše, bivša skijašica je s osmijehom od uha do uha uživala za vikend s dečkom hokejašem P. K. Subbanom i prijateljima na plaži u Miamiju u društvu kućnog ljubimca.

Olimpijka je pokazala svoju čvrstu figuru u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu. Badić je pod rukama duboko rezan pa su joj se iz profila nazirale grudi, a zahvaljujući visokim izrezima na bokovima imala je priliku u potpunosti osunčati stražnjicu. Kroj poput tangi nije samo istaknuo njezinu savršeno oblikovanu pozadinu, već i mišićave noge.

FOTOGALERIJA: Lindsey Vonn pokazala savršenu figuru

102139, Lindsey Vonn puts her athletic figure on display in a very sexy white one piece swimsuit as she goes for a walk with her boyfriend P.K. Subban and a friend on the beach in Miami. The 34 year old three time Olympic medalist looked as good as ever in the white Brazilian cut swimsuit, putting her tan lines on display. Miami, Florida - Saturday May 4, 2019., Image: 430898753, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Flight Photo Agency

 

Hrabrim je odabirom također otkrila da ne mari previše kako će se osunčati. Na koži su joj ostali tragovi prethodnih bikinija koje je nosila.

Vonn i Subban u vezi su od prošle godine, a prvi put su se zajedno pojavili na javnom događanju u lipnju. Bila je u braku sa skijašem Thomasom Vonnom od 2007. do 2011., no u središte medijske pozornosti došla je zbog veze s Tigerom Woodsom od 2013. do 2015.

FOTOGALERIJA: Lindsey Vonn i dečko nisu se suzdržavali od nježnosti

Miami, FL - *EXCLUSIVE* - Lindsey Vonn and P.K. Subban can't keep their hands off each other at a pool party in Miami! The couple were having a great time and seemed to only have eyes for each other, engaging in quite a bit of PDA, including some hugging, kissing and Lindsey sitting on P.K.'s lap, and P.K. placing his hands on Lindsey's rear.
Pictured: Lindsey Vonn, P.K. Subban
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 431074316, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA

 

Nedavno je u jednom intervjuu rekla da još ne razmišlja o djeci. Želi uzeti vremena za sebe jer je izlazak iz profesionalnog skijanja za nju velika promjena pa smatra da se prvo mora prilagoditi novom životu.

Već idući dan Lindsey i P. K. snimljeni su na zabavi na bazenu u Miamiju gdje nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog.

19. travanj 2024 04:17