StoryEditorOCM
ZdSelfieNAJLJEPŠA HRVATICA NA INSTAGRAMU

Ozbiljna ozljeda koljena prekinula joj je sportsku karijeru pa danas osvaja na društvenim mrežama!

Piše 100posto.hr
22. srpnja 2019. - 20:28
1440x620_1563804001malanamaria

Grčki Mikonos iskoristila je za odmor, provela je tamo par dana zbog djevojačke zabave svoje bliske prijateljice. A čim se vratila u rodnu Makarsku, influencerica Anamaria Raič snimila je atraktivni editorijal kojim je odlučila potpomoći turističku ponudu svog grada. Iako je na Instagramu prati više od 62 tisuće ljudi, ova mlada dama nije pretjerano medijski eksponirana. Nešto je to, čini se, i ne zanima. Ipak, njezine atraktivne fotografije i modne kombinacije ljudi s guštom prate, piše 100posto.

Radi se o jednoj od najatraktivnijih Hrvatica pa sve to nimalo ne čudi. Ova zgodna djevojka inače je pri kraju sa studijem financija i prava, a ovo ljeto odlučila je odmarati se upravo u svom rodnom gradu. Kampanju koju je snimila za koncept ljetnog uživanja - dnevni lounge bar Makaranu, Anamaria je s radošću odradila. Upravo tamo provest će dobar dio svog godišnjeg odmora od obaveza. U intervjuu za 100posto ova Dalmatinka priča o projektu, Instagramu, fakultetu i modnoj liniji koju je svojedobno pokrenula.

Iako je imala ponude da se uključi u svijet izbora ljepote, ovu mladu damu to ne zanima pretjerano.

Foto: Antonio Pajić

Foto: Antonio Pajić

Bila je perspektivna atletičarka, no ozljeda i studij presudili su karijeri

O projektu koji je odradila i voljenoj Makarskoj rivijeri, Anamaria ima samo riječi hvale. Dom je ipak dom. 'To je spoj svega što vam je potrebno ako se nalazite na odmoru u Makarskoj. Želiš li ispijati koktelčić u baldehinima u popodnevnim satima ili se zabaviti s ekipom do kasno u noć, nema boljeg mjesta', priča Raič. Rodni grad smatra najljepšim na obali. 'Nije što je moja, ali ovakvih plaža kao na Makarskoj rivijeri nema na cijelom Jadranu. Malo mjesto kojem leđačuva Biokovo, a ispred njega su naši predivni Brač i Hvar', ponosno će influencerica. Sve to odradila je poslije djevojačke zabave, kojoj je prisustovala u Grčkoj.

Iako je danas poznatija kao zvijezda društvenih mreža i modnih kampanja, Anamaria je prije svega toga imala i bogatu atletsku karijeru. Uspjesima i medaljama presudila je ozbiljna ozljeda koljena, a potom i početkom studiranja. Prevagnulo je nešto drugo, no sport i dalje obožava. 'Atletika je dio mog života i naravno da mi je žao', priča o odustajanju od te karijere. 'Ozljeda koljena i početak fakulteta su prevagnuli', nastavlja mlada djevojka.

Foto: Antonio Pajić

Foto: Antonio Pajić

Dizajnirala svečane haljine, a one planule!

Iako je bilo ponuda za izbore ljepote, Raič se na to nikad ne bi i nije se prijavila. 'Ponuda je bilo, ali to me ne privlači'. Ipak, dodaje, komplimente joj je uvijek drago čuti. 'Lagala bih kada bi rekla da mi ne laskaju takvi komplimenti', komentira činjenicu da joj tepaju kao najljepšoj Hrvatici. Uz ljepotu i ljubav prema lijepoj fotografiji, bilo je neminovno da će Raič postati pravi hit na društvenim mrežama. 'Sve se spontano dogodilo, volim dobru fotografiju i trudim se oko svake slike', priča nam.

Iskoristila je svoj utjecaj na društvenim mrežama i u vlastite poslovne svrhe. Naime, vrlo je brzo rasprodala početkom godine svoju kolekciju novogodišnjih haljina, a kada je shvatila da su planule - pod nazivom njeznog brenda AMRRaič je odlučila dizajnirati nešto i za ljetne mjesece. Kaže nam, to se nije dogodilo jer je pisanje diplomskom rada preuzelo njezin život.

Foto: Antonio Pajić

Foto: Antonio Pajić

Predrasudama se ne zamara

'Zadnje vrijeme često reklamiram druge, mislim da je vrijeme došlo da reklamiram i nešto svoje. Da, bio je plan izbaciti kolekciju za ljeto, ali pisanje diplomskog rada se malo odužilo', jasna je ova poduzetna djevojka. Vidi se, dodaje, jednog dana u svijetu ozbiljnog bizinsa i zbog toga se trudi oko završetka studija. U tom svijetu, smatra, izgled joj neće ni pomoći ni odmoći niti ga treba gledati kao vlastitu prednost.'Koliko izgled pomaže, toliko i odmaže. Mislim da se u takvom poslu ne treba voditi izgledom', piše 100posto.

Predrasudama o sebi se ne zamara, no kaže nam da na njih nailazi. 'A joj, toga uvijek ima... Evo, pročitat ćemo komentare ispod ovog članka, pa vidjeti', kroz smijeh je zaključila Anamarija. Uza studiranje, Instagram i kolekciju haljina, Anamarija obožava i putovati te upoznavati nove krajeve i kulture.

Foto: Antonio Pajić

22. travanj 2024 13:04