StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: BIVŠA KUHARICA POSTALA MILIJUNAŠICA

Počela se snimati kako vježba nakon ozljede, ostalo je povijest. Pogledajte i zašto...

Piše JL
11. travnja 2019. - 17:19
Jem Wolfie

Jem Wolfie (27) iz australskog Pertha ultimativna je Instagram zvijezda s više od 2,5 milijuna pratitelja, a sve što ova atraktivna plavuša objavi na spomenutoj društvenoj mreži i internetskoj stranici OnlyFans (za čiji sadržaj ipak morate platiti pretplatu), osim što je pravi melem za oči njezinim fanovima iz cijeloga svijeta, njoj donosi itekako dobru zaradu.

Kako je sama izjavila, a prenosi portal LADbible, Jem za svoje fitness fotografije i snimke, u koje često ubaci i omiljene košarkaške trikove, u samo jednome danu može dobiti i do 30.000 dolara. Od kolovoza prošle godine, kad se priključila stranici OnlyFans, zaradila je dva milijuna dolara!

 

 

A tko je zapravo Australka koja je "zapalila" internet?

Jem Wolfie svojedobno je bila kuharica - radila je 70 sati u tjednu, no taj posao s vremenom ju je toliko razočarao pa se Australka okrenula sportu. Počela je trenirati košarku, ali karijeru joj je 2015. stopirala teška ozljeda koljena.

Dok je bila na rehabilitaciji, Jem je povremeno objavljivala videa iz teretane, a broj pratitelja na njezinu profilu na Instagramu počeo je vrtoglavo rasti.

- Htjela sam motivirati samu sebe, ali i druge, tako je zapravo sve počelo... Ne objavljujem ništa vulgarno - tanka je granica između golotinje i pornografije, a meni to ne treba, ipak sam ja snažna i samouvjerena žena - objašnjava zgodna Australka.

18. travanj 2024 02:53