StoryEditorOCM
ZdSelfieVIDEO: ŠOKIRALI SU SVE, A SADA JE I OTKRIVENO TKO SU ZALJUBLJENI GOLUPČIĆI

Romantik je grčki milijunaš (65), a sretna izabranica je reality zvijezda (25). Ona u fušu zarađuje kao striptizeta, a upoznali su se dok se ona vrtila po štangi!

24. svibnja 2019. - 23:28
kolaz kant

Otkriveno je tko je par koji se sinoć zaručio na crvenom tepihu u Cannesu. Radi se o grčkom milijunašu, vlasniku kluba, i portugalskoj TV reality zvijezdi, javlja Daily mail.

screenshot Youtube

 

Milos Kant (63) kleknuo je ispred brojnih fotografa na crvenom tepihu u Cannesu i ponudio prsten svojoj 25-godišnjoj djevojci Marguerite Aranhi, koja ga je oduševljeno prihvatila.

screenshot Youtube

 

Par je svoju romansu počeo tek 15. travnja.

screenshot Youtube

 

Navodno su se upoznali dok je ona nastupala kao topless plesačica u klubu Princess u Lucerneu u Švicarskoj, a on je inače vlasnik tog kluba.

 

Aranha je poznatija portugalskim gledateljima kao pobjednica druge sezone reality showa Love on Top u kojem se samci natječu na nagradu. Nakon toga je često radila kao model, a fotografije toga je redovito objavljivala na Instagramu.

 

Ako je suditi po Instagram objavama na profilu kluba Princess, ona je počela tamo nastupati početkom travnja ove godine. Na jednoj se video snimci vidi kako ona pleše ispred DJ kabine, dok je Kant gleda sa samo nekoliko metara udaljenosti.

15. travnja su i službeno objavili svoju vezu, što je izazvalo pravu buru u portugalskim tabloidima, najviše zbog čak 40 godina razlike među njima.

 

No Aranha je odbacila sve kritike objavom na Instagramu.

'Kad ljubav nije ludost, to uopće nije ljubav', napisala je.

I Kanta su razljutili navodi da svojoj zaručnici može biti otac.

Odgovarajući na jedan od komentara na Instagramu, napisao je:

'Ništa ne znate, ljubomorni ste i nemate pametnijeg posla nego pisati gluposti! Nije me uopće briga što govorite, ali nemate pravo tako pričati i Marguerite.'

Par je prije mjesec dana otputovao zajedno na Tajland, gdje su se zabavljali  jahanjem slonova i ispijanjem koktela na plažama, a zatim su se vratili u Švicarsku.

 

Aranha se prije dva tjedna uselila kod Kanta, a i to je objavila na društvenim mrežama. Na fotografiji je pozirala s hrpom stvari kao što su aparat za kavu i drugi kućanski aparati, napisavši 'Moja kuća više nije samo moja'.

Nekoliko dana nakon useljenja, postala je menadžerica kluba Princess, a 16. svibnja su mediji počeli pisati da je Kant otputovao u Portugal kako bi upoznao njezinu obitelj.

 

Sinoć je s Kantom snimljena na crvenom tepihu u Cannesu u visoko rezanoj crvenoj svilenoj haljini. Kant ju je tada zaprosio, a ona je nakon trenutka šoka oduševljeno prihvatila i poljubila ga.

Od tada se ni ona ni Kant nisu oglasili na društvenim mrežama pa se još ne zna kada i gdje će se vjenčati, piše Daily mail.

 
20. travanj 2024 01:16