StoryEditorOCM
ZdSelfieMEGHAN JE BIJEG ISPLANIRALA I PRIJE UDAJE ZA HARRYJA?!

'Sad je riješen misterij skladišta u Torontu u koje je davno spremila hrpu svojih stvari'

Piše Đ. Kučković/JL
21. siječnja 2020. - 20:55

Ozbiljan i suzdržan, princ Harry stigao je u hotel InterContinental O2 u Greenwichu na početak trodnevnog britansko-afričkog sastanka o investicijama.

- Mogu zamisliti što ste sve slušali i možda čitali u proteklim tjednima. Zato želim da istinu čujete od mene, koliko je s vama mogu podijeliti, ne kao princ ili vojvoda, nego kao Harry. Uvijek ću gajiti najdublje poštovanje prema baki, mojem vrhovnom zapovjedniku. Nadali smo se da ćemo moći i dalje služiti kraljici, Commonwealthu i mojim vojnim udruženjima, ali bez javnog novca.

To je, nažalost, nemoguće. Pomirio sam se s time, znajući da to neće utjecati ni na mene kao osobu ni na moju odanost. Kada smo se Meghan i ja vjenčali, bili smo uzbuđeni, puni nade i spremni služiti.

Iskreni govor

Zato me jako žalosti što je ovako završilo. Odluka da se supruga i ja povučemo nije bila lagana. Tome su prethodili mjeseci razgovora i godine izazova... I znam da nisam uvijek sve radio kako treba, ali što se ovog tiče, zaista nije bilo druge - rekao je princ u govoru koji dio britanske javnosti smatra iskrenim i emotivnim, a dio ga vidi samo kao pokušaj kontrole štete s mnogo fraza.

Iako se mnogima čini da je bilo dulje, Megxit je trajao samo 12 dana. Harry i Meghan više nisu kraljevske visosti. To nije neobično kada je Meghan u pitanju (tako je titulu izgubila i Diana) jer je titulu stekla brakom, no Harryjev gubitak titule povijesni je presedan jer je čak i Edvard VIII. nakon abdikacije ostao Njegova Kraljevska Visost. Sada moraju, što nikada nitko nije napravio u kraljevskoj obitelji, vratiti i 2,4 milijuna funti koje su porezni obveznici potrošili na obnovu njihove rezidencije Frogmore Cottage.

Teorija zavjere

- Harry je tužan, a to se vidjelo i tijekom njegova govora, ali i kad je došao na sastanak o investicijama - rekao je Arthur Edwards, stručnjak za kraljevsku obitelj, fotograf koji je pratio više o 200 kraljevskih putovanja u više od 120 zemalja, u emisiji “This Morning” na ITV-u. Uz ozbiljne analize i razmatranja, Megxit je bogat izvor bizarnih vijesti.

Jedna od njih stiže iz Kanade, gdje program ET Canada, citirajući “blizak izvor”, tvrdi da je Meghan Markle planirala Megxit i život u Kanadi i prije udaje za princa Harryja. Zato je, kažu, zadržala pun ormar svoje omiljene odjeće i spremila ga u skladište u Torontu. Proteklih dana ta je odjeća dopremljena u njezin privremeni dom u Vancouveru.

“U toj hrpi odjeće je niz stvari iz vremena kada je glumila u seriji ‘Face’. Nosi ih otkako se vratila na sjever, a dok je živjela na Otoku, nikad ih nije nosila”, tvrde autori s ET Canada. Čak su i nabrojali neke od odjevnih predmeta koji su ponovo u Meghaninoj garderobi: vestu s pletenicama boje bijele kave “Bea” brenda The Row, vrijednu 1350 američkih dolara, i zimsku jaknu, Barbourovu parku “Epler”, koja košta oko 325 dolara.

U toj je odjeći, naime, Meghan posjetila centar za žene u Vancouveru prošlog tjedna. Spominju se i crna kašmirska kapa i još jedna parka, brenda Soia&Kyo kojoj je cijena oko 530 dolara.

“Postavlja se pitanje je li se Meghan oduvijek željela vratiti u Sjevernu Ameriku”, navodi urednica online izdanja ET Canada Jamie Samhan i nagađa - “Možda je par uvijek želio imati dom u Kanadi”.

 

18. travanj 2024 17:07