StoryEditor
ZdSelfieROZGA I HAUSER OBRISALI SVE ZAJEDNIČKE OBJAVE

Što ih je potaklo na drastičan potez i ima li Stjepanova družica veze s tim?

Piše PSD
15. siječnja 2018. - 18:17
rozga

Više od tri mjeseca trebalo im je da naprave potez koji će mnogi okarakterizirati kao konačnu potvrdu prekida. Djela ipak govore više od riječi, pa Hauser i Rozga sada ne trebaju naglašavati u medijima kako je između njih zauvijek gotovo. 

Obrisali su, oboje, zajedničke fotografije sa svojih Instagram profila, na užas onih obožavatelja koji su se nadali da će tu možda ipak biti nešto. Ako je takvih bilo.

Jer, bolje potvrde od ovoga nema. Uklanjanje fotografija drugoj strani šalje jasnu poruku: ne želim te na svome Instagramu, pa ni u životu, a kako bih te uvjerio/la u to, brišem sve zajedničke uspomene!

Mnogi će reći da je ovakakav potez drastičan, pretjeran i, na kraju krajeva, ogorčen, ali tako to ide u svijetu Instagrama. Bivšima nema mjesta na profilu, tako je kako je...

Ne znamo samo tko se prvi odlučio na ovaj potez, Jelena ili Stjepan, i što ih je potaklo na to nekoliko mjeseci nakon prekida. Pjevačica je na putovanju života, a iz Dubaija pratiteljima šalje oduševljene objave u kojima im poručuje koliko ih voli, dok Hauser radi punom parom, ali u isto vrijeme objavljuje i fotografije sa seksi pijanisticom Astanovom.

Je li upravo zanosna brineta razlog brisanju objava, ne znamo, ali ako pokušate pogledati nekadašnje fotografije, nećete ih naći.

Izdvojeno

12. srpanj 2020 21:20