StoryEditor
ZdSelfieFOTO: OVAKO SU SLAVILE DJEVOJKE I SUPRUGE VATRENIH

Veselje u društvu najmlađih navijača, a Franka otkrila detalj proslave s Ćorlukom i Vrsaljkom

Piše Jutarnji list
16. srpnja 2018. - 13:56
slavlje

ako su hrvatski nogometaši sinoć na stadionu Lužnjiki pokazali tugu zbog pobjede, imaju puno razloga za slavlje. Postigli su povijesni uspjeh, prvi put u povijesti osvojili srebro za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u nogometu, a kako su slavile obitelji naših Vatrenih pokazale su njihove bolje polovice na društvenim mrežama.

Svim srcem navijale su za svoje voljene koji su ostavili srce i dušu na terenu.

Izabel Kovačić tako se na svom Instagram profilu u storyju pohvalila fotografijom svog Matea koji uživa u društvu najmlađih i najslađih navijača. Mateo se fotografirao s kćeri Luke Modrića i sinom Domagoja Vide, a oni su mu udijelili slatke poljupce.

Supruga Ivana Rakitića, Raquel, pohvalila se fotografijom s tribina, u društvu sestre Irene, a Ivana Vida objavila je fotografiju svih ‘vatrenih’ ljepših polovica. I supruga Ivana Perišića pokazala je kako se navija. Franka Batelić objavila je fotografiju u društvu supruge Ivana Perišića i njihova sina.

Franka je također putem Instagram Storyja objavila fotografiju sa dečkom Vedranom Ćorlukom i Šimom Vrsaljkom kako slave srebrnu medalju.

Instagram

Instagram

Instagram

Izdvojeno

03. srpanj 2020 19:57