StoryEditorOCM
ZdSelfieONA POZIRA, SUPRUG UREĐUJE FOTOGRAFIJE

Žanamari pokazala dekolte pred crkvom u Tučepima, komplimenti zapljuštali: Kao Barbika!

Piše SD
27. svibnja 2018. - 16:55
zana

Da Žanamari Perčić gušta u fotografiranju, nije ništa novo, a sigurno ste primijetili da su joj omiljene lokacije upravo u njenome kraju, Makarska i Tučepi.
Diljem ova dva mjesta pjevačica je ostavila svoj trag, a njen muž strpljivo uređuje dobivene fotke do savršenosti. Čini se da nijedna 'štacija' ne može proći bez 'obilježavanja', bio to parking, shopping centar, plaža ili nešto treće, Žanamari prostor iskoristi najbolje što zna kako bi pokazala vlastitu raskoš i kombinacije.

 

 

 


Većinom utegnuta i stisnuta u tajice, traperice i topiće, pjevačica je definitivno odabrala svoj 'đir', a po njemu i postala prepoznatljiva. Sive tajice na štikle i topić? Zašto ne, ako je dovoljno provokativno, može proći... 
U crnim kožnim hlačama i potpuno prozirnoj majici na volane pozirala je nedavno i pred crkvom u Tučepima, a fotografija je toliko seksi da je oduševila njene pratitelje. 'Kao Barbika', zapljuštali su komplimenti, uz one standardne, naravno.  


"Krila su mi crvena. Ovo mjesto podsjeća me na djetinjstvo", napisala je Žanamari pozirajući pokraj crkve sv. Ante. Pokazala je dekolte, ali ne vjerujemo da će joj itko zamjeriti, jer ostatak kombinacije je valjda dovoljno čedan.

23. travanj 2024 12:23