StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: STIŽE JOŠ JEDNA IŠKA KRALJICA

Čak 90 tona snijega iz Like, skijaška utrka na otoku gdje nikad u povijesti nije snijeg pao, Mario Petreković, Showtime band i najbolji adventski vikend u Hrvatskoj!

Piše Zadarski.hr
26. studenog 2019. - 17:41
iska_kraljica_pripreme-231217

Stiže nam najluđi od svih 52 vikenda! U godini 2019. godina ima 52 vikenda, ali postoji samo jedan vikend koji nikako ne smijete propustiti!

To je taj vikend, “The One and Only Weekend, Vikend sa velikim V, vikend kada je na rasporedu Iška kraljica!

Otok Iž, jedino mjesto na planetu Zemlji gdje na prvi dan zime upravo ti možeš postati “Iška kraljica”!

Kroz skijašku avanturu i labirinte dobrih vibracija vodi nas čovjek sa tisuću lica, Tina Turner, Beyonce i Andrea Bocelli u jednom. Riječ je naravno o  Maria Petrekoviću,  voditelju skijaškog spektakla na Ižu.

U svojoj radnoj knjižici, gdin Petreković ima upisano zvanje masera, fitnes trenera te profesionalnog zabavljača po raznim događajima za djecu i odrasle: krstitkama, rođendanima, svadbama, sprovodima, karminama, sportskim i nesportskim susretima, raznim priredbama, mladim misama i događanjima, privatnim zabavama, modnim revijama, moto i striptiz susretima, trakama pasa, plesanja po stolovima i po staračkim domovima, na kopnu moru i u zraku.

Stoga je jedini kompetentan voditelj spektakla Iška kraljica, na kojoj će zasjeniti i dolazak same zime!

Bez obzira na vremenske (ne)prilike, bilo hladno ili mokro, organizatori vam neće dati mira i držati će vas u ritmu duuuugo nakon završetka utrke uz sjajni glazbeni program.

Za sjajni glazbeni program će se pobrinuti šestero glazbenika s puno iskustva stečenog na raznim pozornicama, otvorenih pogleda na svijet i različitih glazbenih afiniteta, širokih pogleda, okupljenih u skladan zabavno-glazbeni projekt pod nazivom SHOWTIME BAND.

Trg skijaških velikana sa gastro ponudom i adventskim kućicama biti će otvoren dan ranije, 20.12. (Petak)

Nismo zaboravili ni na najslađe fanove koji ove godine otvaraju stazu svojom veselom utrkom.

Po prvi puta oni najmlađi u dobi od 6 do12 godina imat će priliku zavrijediti titulu Iške princeze ili Iškog princa u nezaboravnoj sanjkaškoj utrci kao uvertiri u događaj godine.

Svi maleni prijavljeni natjecatelji dobit će u trajno vlasništvo lopatu za sanjkanje kao rekvizit koji se ujedno jedini smije korisiti kao “službeno vozilo” Iške princeze & Iškog princa.

Za roditelje u pratnji i djecu osigurana je brodska linija koja polazi iz Zadra za Veli Iž sa povratkom nakon završetka utrke.

Najbolji mališani osvojit će i super atraktivne nagrade, koje ćemo otkriti tek na samoj utrci.

Kao što je rekao dobri stari Julije Cezar, nekad i sam vrsni skijaš, ali nikad Iški kralj: Veni - Vidi - Vici!

Treba li još nešto napomenuti da ukoliko još niste zaokružili datum u kalendaru to učinite upravo sada?

21.12. subota, 90 tona snijega iz Like, skijaška utrka na otoku gdje nikad u povijesti nije snijeg pao, Mario Petreković, Showtime band i najbolji adventski vikend u Hrvatskoj?

Sve je rečeno - trebate se samo pojaviti!!!

Lokacija: Trg skijaških velikana, Veli Iž, Otok Iž

 

Program
Subota, 21.12. 2019.
 
12.45h - dolazak 90 tona snijega iz Like
17.30h – dječja sanjkaška utrka na lopatama “Iška princeza& Iški princ”* powered by Apartmanija
19 h-  spektakularna utrka “Iška kraljica” powered by HEP
Voditelj: Mario Petreković
*Sudionicima Iške princeze i Iškog princa (6-12 godina), osiguran je prijevoz brodom Zadar-Veli Iž-Zadar, u pratnji roditelja.
Sve ostale informacije pratite na službenoj Facebook stranici Iška kraljica 2019.
27. rujan 2023 13:48