StoryEditorOCM
ZdTube"VATRENO KRŠTENJE"

Čovjeka uhvatila želja za pušenjem dok je ulijevao gorivo na benzinskoj pumpi, video otkriva kako je sve prošlo po njega, automobil i crpku

Piše PSD
3. kolovoza 2022. - 14:38

Kod pušača želja za pušenjem javlja se na različitim mjestima i u različitim trenucima. Vjerojatno i najokorjeliji pušači znaju da nije pametno paliti cigaretu na benzinskoj pumpi dok se toči gorivo.

Ta aktivnost ne samo da je zabranjena, nego je i iznimno opasna. Ipak, očito je da nisu svi svjesni te opasnosti.

image

Razbuktavanje požara

Screenshot Twitter

Dokaz tome je i videosnimka s nadzorne kamere u ruskome Čeljabinsku. Jedan mlađi kupac točio je gorivo u svoj renault i za to vrijeme osjetio je poriv zapaliti cigaretu. Ali reakcija koja je uslijedila u trenutku mu je izbila cigaretu iz ruku. U djeliću sekunde planulo je gorivo iz rezervara, planuo je i pištolj kojim se toči gorivo.

Mladić je najprije izvukao crijevo iz automobila, zatim je odvezao automobil, pa se vratio na poprište, aktivirao protupožarni aparat i počeo gasiti. Dva automobila žurno su napustila benzinsku postaju, a jedna žena ležerno se prošetala kroz kadar.

Na kraju je požar ugašen, ali treba reći da se na toj pumpi neko vrijeme neće točiti gorivo. Pušačevu renaultu spaljen je cijeli stražnji kraj i zadnja suvozačka guma, a njemu samome tek predstoji plaćanje kazne za teške prekršaje koje je počinio. Ako sada nije trenutak da prestane pušiti, ne znamo kad je.

image

Vozač se na kraju vratio gasiti požar

Screenshot Twitter
20. travanj 2024 09:17