StoryEditorOCM
ZdTubeFOTO&VIDEOREPORT

Evo kako su izgledale pripreme u "Tovara" i dodjela priznanja Duli za ‘Čovika godine‘...

Piše in
13. prosinca 2021. - 20:48
Članovi KUD-a Bleke i Konji ove su godine nagradu za Čovika godine uruči legendarnom vlasniku trafike u Kovačkoj ulici, Dušku Bjelanu Duli  Luka Gerlanc/Cropix

Dušan Bjelan zvani Dule dobitnik je ovogodišnjeg priznanja "Čovik godine" kojeg je večeras (ponedjeljak) šestu godinu za redom dodijelilo Kulturno umjetničko društvo Bleke i Konji.

Prije dodjele priznanja članovi udruge, predvođeni predsjednikom Enijem Meštrovićem, okupili su se u "Tovara", u najmanjoj konobi na svijetu, kako bi kod još jednog uglednog člana, Srđana Čuklina Ćuće, odradili posljednje pripreme za dodjelu priznanja, poštujući sve epidemiološke mjere, uključujući obavezne kratke 'unutrašnje dezificijense'.

Nakon toga su, po nalogu predsjednika Meštrovića, krenuli na dodjelu "dvi ulice dalje". Ispostavilo se međutim, po starom dobrom običaju, da je dodjela bila odmah iza kantuna, u trafici kod Dule! 

Meštrović je tako iznenadio i neke svoje članove, novinare i Dulu, koji je navikao, kako je rekao, da mu i gore upadaju u trafiku, ali ovaj put ostao je zatečen i nije se mogao oduprijeti emocijama.

U pravom božićnom duhu, punog pjesme i ljubavi za bližnje...

24. travanj 2024 01:40