StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: SEVERINA OBJAVILA NOVU PJESMU POSVEĆENU SINU

I suradnici i publika tvrde: Ova je najemotivija do sada!

Piše SD
4. studenog 2019. - 14:49
severina_ohrid8-270718

Severina je danas u podne objavila pjesmu "Rođeno moje" posvećenu sinu Aleksandru. I prije same premijere proglašena je od strane suradnika najemotivnijom baladom koju je Splićanka ikada snimila, a sudeći prema komentarima koji pristižu nakon što je pjesma "puštena", publika se u potpunosti slaže.

Sve emocije koje jedna majka ima za svoje dijete došle su kod Severinine interpretacije do izražaja - ljubav, ispunjenost i sreća, zaštitnički stav i emotivna povezanost izmjenjuju se kako se prikazuju slike odrastanja.

- Ovo je velika lijepa pjesma u kojoj se može pronaći svaki roditelj i svaki čovjek… Kad mi ju je Miloš poslao, u meni je izazvala erupciju emocija i odmah sam je išla snimiti. Poruka pjesme je bezuvjetna ljubav' – opisala je Seve pjesmu.

Riječ je o baladi koju je ovog ljeta napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pjesme "Kao", "Alcatraz", "Grad bez ljudi", "Dobrodošao u klub", "Italiana", "Uzbuna", "Ko me tjero"...

- Severina me ljetos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lijepu, emotivnu pjesmu. Razmišljao sam o temi pjesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvijezdu, umjetnika, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog djeteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvjesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvijek sam ih htio pretočiti u jednu ovakvu pjesmu. Tako je nastalo 'Rođeno moje' i jako sam sretan zbog toga - rekao je Miloš Roganović.

Pjesma je snimljena prije mjesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika, ujedno redatelja i Severinine nadolazeće turneje "The Magic Tour" na kojoj će pjesma "Rođeno moje" imati i svoju premijeru uživo - 16. studenog u Splitu, 23. studenog u Beogradu, 7. prosinca u Zagrebu te 21. prosinca u Ljubljani.

 

20. travanj 2024 07:12