StoryEditorOCM
ZdTubePOGLEDAJTE VIDEO

Kao u filmu: Kamionetom probili zaštitnu ogradu pa ostali visiti iznad 30 metara duboke provalije!

Piše JL
17. ožujka 2021. - 12:30

Policija iz američke savezne države Idaho dobila je dojavu o prometnoj nesreći u kojoj je ljudski život doslovno 'visio o niti'. Kamionet s prikolicom u kojem su bili muškarac i žena probio je zaštitnu ogradu na mostu iznad klisure i ostali su visjeti na rubu mosta iznad uske provalije. Jedino što ih je dijelilo od 30 metara dubokog ponora bili su sigurnosni lanci koji su povezivali kamionet i prikolicu koja je ostala na mostu.

Na mjesto nesreće odmah je stigla sva moguća pomoć, a spasitelji su uz pomoć užeta, dizalica i ostale opreme spasili vozača i suvozačicu.

- Oboje su prevezeni u bolnicu, a nijedno od njih nema po život opasne ozljede. Iz prikolice su spašena i dva mala psa - kazala je glasnogovornica policije, Lynn Hightower, pa dodala:

- Bilo je strašno. Ovo je definitivno herojski čin i zahvalni smo svakome tko je sudjelovao u spašavanju. Srećom, svi su dobro.

Svjedoci su kazali kako je malo prije nesreće vozač kamioneta izgubio kontrolu nad vozilom, udario u desnu zaštitnu ogradu, a onda probio lijevu.

25. travanj 2024 23:20