StoryEditor
ZdTubeNOVI VIDEO

Klapa Puntamika snimila je u Vrsima spot za pjesmu ‘Romantični vojnik‘. U glavnoj ulozi je predivna Iva Mijolović...

Piše Klapa Puntamika
8. ožujka 2021. - 12:48
Klapa PuntamikaCroatia Records

Klapa Puntamika s ponosom predstavlja novu pjesmu Romantični vojnik, u izdanju Croatie Records. Najavljujući radosno novi album klape, koji će uskoro ugledati svjetlo dana, Klapa Puntamika vratila se na područje Općine Vrsi, koja je, dobrotom načelnika Luke Perinića i mjesne turističke zajednice, otvorena srca stala iza ovog projekta, na čemu im klapa najljepše zahvaljuje. Motorni brod Tarara, Konoba Tarara, uz ljepote vrškog kraja te stoljetno svetište Gospe od Zečeva, bili su predivna plavetna pozornica za ovu glazbenu priču. Klapa stoga posebno zahvaljuje obitelji Branka Perkovića Đune, supruzi Marijani i kćeri Nikolini na srdačnom gostoprimstvu.

Nakon uspješnice Lipota se zoveš i preranog oproštaja od Roka Jelića, glazba je morala krenuti dalje. U život koji sa sobom nosi i tuge i radosti, ali uvijek pjesmu.

image
Novi post Klape Puntamika
Croatia Records

I ovaj put riječ je o ljubavnoj baladi nastaloj u DMD Glazbenoj Manufakturi, čime popularni zadarski tići još jednom pokazuju svu raskoš glazbenog izričaja praćenu vrhunskom audio i video produkcijom.

Za glazbu je zaslužan Denis Maričić Dendo, koji s Markom Dunatovom supotpisuje i stihove. Aranžman i vokalni aranžman posložio je profesor Tomislav Pehar, u čijem je studiju Music 4 life pjesma i snimljena.

Predivnoj Ivi Mijolović i ovoga puta povjerena je ženska uloga u spotu. Iva je nosila dizajnersku haljinu Elle Dušević, a za make up pobrinule su se Katarina Gospić i Matilda Grbić. Odnose s javnošću i organizaciju odradila je besprijekorno Anita Maričić, dok je izvršni producent pjesme i spota voditelj klape Denis Maričić Dendo.

Treba napomenuti i maestra Igora Ivanovića, koji i za ovu pjesmu potpisuje miks i mastering. Posebno zadovoljstvo bila je suradnja s doajenom kamere, gospodinom Željkom Petrešom, redateljem spota.

image
Novi post Klape Puntamika
Croatia Records

Brodeći vrškim akvatorijem i šetajući neponovljim vrškim plažama, uz svetište Gospe od Zečeva, pjesma bistrinom neba i mora najavljuje početak proljeća, vjeru u bolje sutra i ono što uvijek čini smisao. A to je ljubav. Ljubav, koja će nas, duboko vjerujemo, iz ovih teških vremena izvući i učiniti nas još boljima. Pjesma je uvijek utočište, ali i ishodište, zato Klapa Puntamika, vrijedno privodeći konačnoj realizaciji novi album, poklanja i ovu pjesmu svojoj vjernoj publici. Neka Romantični vojnik stoga bude najava ljepših dana, uživajmo zajedno u pjesmi, u zdravlju i veselju. Za zdravlje ćemo se pomoliti Gospi od Zečeva, za veselje je tu Klapa Puntamika!

Glazba: Denis Maričić Dendo

Tekst: Denis Maričić Dendo - Marko Dunatov

Aranžman i vokalni aranžman: Tomislav Pehar

Miks i mastering: Igor Ivanović

Studio: Music 4 life

Redatelj spota: Željko Petreš

Model: Iva Mijolović

Dizajnerica: Ella Dušević

Make up: Katarina Gospić, Matilda Grbić.

PR Anita Maričić.

Izvršni producent: Denis Maričić Dendo.

Snimanje spota potpomogli su: Općina Vrsi, načelnik Luka Perinić, TZ Vrsi, Konoba Tarara, m/b Tarara, obitelji Branka Perkovića Đune.

Izdavač: Croatia Records, ožujak 2021.

22. travanj 2021 22:57