StoryEditorOCM
ZdTubeUZNEMIRUJUĆ VIDEO

Kruži jeziva snimka teškog premlaćivanja i vrijeđanja ruskih vojnika, zapovjednik potpuno izgubio kontrolu: ‘Kukavice! Sve ću vas pobiti!‘

Piše PSD
27. prosinca 2022. - 18:21

Društvenim mrežama kruži snimak brutalnog kažnjavanja ruskih vojnika koji se premlaćuju zbog recentnih poraza na frontu u Ukrajinu. Kako se može čuti na snimci, ruski zapovjednik potpuno je izgubio kontrolu jer vojnici, koje je postrojio, nisu zadržali dogovoreni položaj. Navodno je jedinica zbog toga izgubila dva vojnika uz još šest ranjenih, piše Jutarnji.

Vojnici koje je postrojio ruski zapovjednik pravdaju se da nisu napustili položaj nego evakuirali one koji su ranjeni u bitci. Također tvrde da su bili na liniji s nekim drugim zapovjednikom pod nadimkom "Moskalj".

Bijesnog zapovjednika nisu zanimala njihova objašnjenja. Optužio ih je za kukavičluk jer su desetorica, navodno, evakuirala dva ranjena broca. Zatim je krenulo premlaćivanje motkom i nogama, uz hrpu prijetnji i uvreda. U jednom je trenutku vojnicima zaprijetio da će ih sve pobiti.

Uz njega se nalazi i drugi vojnik koji drži vatreno oružje. Naređeno mu je da puca ako se itko pomakne. Pretučeni vojnici navodno pripadaju tek mobiliziranim snagama.

25. travanj 2024 08:56