StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: 'DOŠLA SI KAO RAZJARENI BIK, PUNA LOŠE ENERGIJE, FRUSTRIRANA SI'

Martina Tomčić se obrušila na trbušnu plesačicu, ona joj žestoko odgovorila!

Piše JL
15. listopada 2018. - 13:20
Sara

Sara Saršon velika je zaljubljenica u trbušni ples, a točka kojom se u nedjelju navečer predstavila u "Supertalentu" Nove TV nije nimalo bezopasna - naime, kao rekvizit imala je čak tri sablje!

Riječanka je naposljetku za svoj nastup dobila dva DA i dva NE, a trbušnim plesom sa sabljama podijelila je žiri.

- Meni je žao što je sva pozornost s trbušnog plesa otišla na ove tri mačete, hoće li pasti ili ne, umjesto da bude usmjerena ka specifičnosti i težini pokreta - komentirala je Martina Tomčić, a s njom se složio i Janko Popović Volarić.

Maja Šuput i Davor Bilman, suprotno njima, imali su isto mišljenje.

- Za mene si itekako pokazala trbušni ples. Meni je ovo bio super scenski nastup i onaj tko je želio vidjeti ples, mogao je vidjeti ples, onaj tko je želio vidjeti sablju, mogao je vidjeti sablju - izjavio je Davor, a Maja je dodala: ''Meni je bilo baš super zato što nije bilo samo trbušnoga plesa. Sve si izvela kako treba".

A prije nego što je napustila pozornicu "Supertalenta", Sara je članici žirija Martini poslala vrlo direktnu poruku: "Znamo tko ovdje ima osobne frustracije, a to nisam ja".

- Došla je ovdje kao razjareni bik, ništa mi se ne sviđa, previše loše energije - rekla je na kraju Tomčić.

Sudeći po komentarima gledatelja na društvenima mrežama, i njihova mišljenja su oprečna - neki su Riječanku hvalili, neki pak kritizirali.

- Pa žena vrti mačeve, pravi špagu i pleše, pa ako to nije talent, onda ne znam što je... Martina, dno dna... Treba, kad joj se netko svidi, glasat kontra... Svaka čast za mačeve, ali zato je bahatost dobro znala pokazati... Martina je uvijek stroga, ali pravedna i realna. Da je više mahala trbuhom, a manje jezikom, prošla bi! Istina je da je Sara imala dugačak jezik, ali svi mi bi ga imali da nas netko tako 'opere' pred publikom i TV-om - samo su neki od komentara gledatelja.

 

20. travanj 2024 03:47