StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: O, KAKAV JADNIK

Navijač uskočio u javljanje uživo, poljubio voditeljicu, uhvatio je za sisu i kukavički pobjegao

Piše 100posto.hr
20. lipnja 2018. - 21:46
twiter

Znate ono kad se navijači okupe, pa popiju koju, pa izvode gluposti po gradu? Jedna od omiljenih aktivnosti u takvim okolnostima im je upadanje u kadar novinarima usred javljanja uživo.

I dok se uglavnom sve svodi na pjevanje i druge oblike urlanja, ponekad se netko od njih odvaži i na ekstremniji pothvat, poput ovog uljeza koji je doletio do lijepe Kolumbijke Julieth Gonzalez Theran. Poljubio ju je, uhvatio za sisu i kukavički zbrisao. Na njenom licu primijetila se nelagoda, ali maksimalno je profesionalno odradila javljanje do kraja.

 

"Bila sam tu dva sata i pripremala se za javljanje i ništa mi se nije dogodilo. Ali čim je počeo program, taj tip je prišao i učinio to što je učinio, a ja sam morala odraditi javljanje, iako sam htjela vidjeti gdje je i reagirati. Mi ne zaslužujemo takav tretman. S navijačima dijelim ljubav prema nogometu, ali morate znati razlike između naklonosti i uznemiravanja", prokomentirala je neugodnu situaciju Julieth.

Shvaćamo da se takva ljepotica svidjela pijanom navijaču i da je on svojim postupkom sigurno postao junak u društvu. Neki ga čak i brane da je nije namjerno primio za sporni dio tijela. No činjenica je da bi u nekim zemljama za ovakav potez bez puno pitanja "popio" prijavu zbog seksualnog uznemiravanja.

A ako želite bolje razumjeti porive ove budaletine, bacite oko na Juliethine fotke.

 

08. svibanj 2024 19:26