StoryEditorOCM
ZdTube"VRIDILO JE"

Nova ljubavna pjesma poznatog zadarskog benda Zaratino ima zanimljiv spot: prvi glazbenici koji su za lokaciju snimanja odabrali - Muraj!

Piše Zadarski.hr
15. veljače 2021. - 13:21

Poznati zadarski bend Zaratino prije nekoliko dana "izbacio" je glazbeni spot za novu ljubavnu pjesmu "Vridilo je". Zanimljivo je kako su oni prvi glazbenici koji su spot odlučili snimiti na novoobnovljenoj šetnici Bedema zadarskih pobuna, poznatijoj kao Muraj. 

- Nakon pauze od snimanja, a i pjevanja uživo od gotovo godinu i pol dana, vratili smo se s ovom ljubavnom pjesmom, nečim drugačijim nego je naša publika naviknula. Ipak, feedback je odlična, ljudima se pjesma stvarno sviđa, što nas u bendu jako  veseli te nam u ovim teškim vremenima daje bar malo vjetra u leđa - rekao nam je klavijaturist Joško Matešić objasnivši kako je lokacija za snimanje došla prirodno: želja im je, kao i do sada, promovirati grad, a Muraj je nova atraktiva lokacija. 

image
Zaratino bend
Screenshot

Autora pjesme "Vridilo je" je Ante Pedišić,  a za glazbenu produkciju i aranžman je zadužen Jere Šešelja te "Twenty Twenty Studio".  Zanimljiv spot snimio je i režirao mladi, talentirani Doky Dukić, dok glavne uloge ima Nikolina Adžić, inače vokal benda te njezin prijatelj, mladi glazbenik Petar Kevrić.

Spot za pjesmu "Vridilo je" možete pogledati na linku ispod i u komentarima nam napisati sviđa li vam se.

17. travanj 2024 23:28