StoryEditorOCM
ZdTubeOBRAĆANJE U VIDEU

Olivera iz ‘Gospodina Savršenog‘ nakon potvrde veze s hrvatskim reprezentativcem napala djevojku koja joj ga pokušava preoteti: Ideš na stadion i čekaš ga kod autobusa poslije utakmice, sve mi je pokazano...

Piše Mozaik SD
8. travnja 2022. - 17:40

"U posljednje vrijeme dobila sam toliko novinarskih upita, stvarno ne mogu vjerovati da vas to toliko zanima. Evo sad ste me uhvatili dobro raspoloženu, pa ću vam kazati. Istina je što se pisalo.

Viđam se s jednim našim nogometašem koji igra za reprezentaciju. A sad je li stariji, mlađi i gdje igra neću vam otkrivati. Saznat ćete sve kad za to dođe vrijeme" - potvrdila je jučer za Slobodnu Dalmaciju bivša natjecateljica showa "Gospodin Savršeni", Olivera Matijević, stavljajući "točku na i" na višetjedne tračeve.

Olivera nakon ispadanja iz ‘Gospodina Savršenog‘ samo za Slobodnu: ‘Istina je, viđam se s nogometašem iz naše reprezentacije!‘

Na društvenim mrežama, pak, djevojka raskošnih oblina, koja se u RTL-ovom showu predstavljala kao Zadranka, ispričala je da ima suparnicu koja opsjeda njezinog dečka, prenose 24sata.

Na svom Instagram storyju folkerica je objavila video u kojemu se obratila suparnici:

"Prvo sam htjela napisati story, a onda sam shvatila da je bolje da vidite izraz mog lica. Htjela bih poručiti jednoj djevojci, bit ću toliko kulturna i nazvat ću je djevojkom. Iako mi je na blok listi, znam da će njene dobre prijateljice to prenijeti.

Draga moja prekrasna ljepotice. Je l' ti stvarno misliš da ako blatiš mene njemu i šalješ onakve poruke kakve šalješ... By the way, dobila sam sve screenshotove što si mu pisala.

I onda na kraju ideš poništavati poruke koje si slala, ali si malo zakasnila...

Umjesto da ideš na stadion i čekaš ga kod autobusa poslije utakmice da bi pričala o meni, bolje bi bilo da poradiš malo na sebi. jer kao što vidiš nisi uspjela. niti ćeš uspjeti ikad, za sto života!" - poručila joj je strastveno i samouvjereno folkerica iz Zadra.

 

 

19. travanj 2024 13:41