StoryEditorOCM
ZdTubeVODEO: NAMJEŠTENI SHOW 'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

Pobijedio je Petko kao Amy, ali mnogi misle da je trebao Bojan kao Mišo!

Piše JL
17. travnja 2017. - 13:16
DaliborPetko

Dalibor Petko odnio je u nedjelju svoju prvu pobjedu u emisiji Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' zahvaljujući transformaciji u Amy Winehouse te otpjevavši pjesmu 'Valerie', koju je ona prepjevala obradivši The Zutons. 

- Ja sam u šoku. To je čovjek koji je 'odijelo', simpatičan, zajedno radimo i ja zaista nisam imala pojma da ovo čuči u njemu! Ti si nju stvarno skinuo i glasovno! Mislim da ćemo morati Petkom s Petkom raditi u ovakvim nekim outfitima!, komentirala je pridružena članica žirija Mia Kovačić.

Tomo je zaključio kako je Dalibor zdravija verzija Amy.

- Za mene je Petko bio beskrajno zabavan! Ovo je bilo genijalno, to njezino poigravanje s kosom, ta njezina lijena maznost, poručila mu je Sandra Bagarić.

Iznos od 10 tisuća kuna Nova TV će donirati Udruzi Zvončići iz Karlovca u Daliborovo ime.

No, na društvenim mrežama emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' potpuno druga priča. Ljubitelji emisije nisu se mogli oteti dojmu da barem ovaj tjedan nije pobijedio najbolji te su u svojem negodovanju bili poprilično odlučni.

- Pored Miše Kovača, kojem Petko nije bio ni do nožnog palca, još k tome pobijedio, a žiri mu dao 12 bodova. Prestrašno, od najbolje emisije ikad na TV-u dolazi mi da mi se gadite sa ocjenjivanjem!', napisala je korisnica Tea na Facebook stranici emisije.

- Katastrofa. U čemu je Mia Kovačić stručna kod ocjenjivanja osim što Petkovih 12 bodova opravdava da joj je kolega? Ili kad njih 2-3 kažu Bojan je najbolji, ali... i onda drugom daju 12 da im Bojan ne pobjegne. Sve skupa najgora sezona što se tiče ocjenjivanja', napisao je korisnik Joško.

- Negledljivi ste više... Ove nelogične pobjede... Postali ste namješteni kao 6. liga Estonije... Stvarno sramotno da večeras Bojan nije pobijedio...', napisao je Pavo.

- Mišo nije pobijedio? (...) Nismo gledali istu emisiju očito! Dno dna! Zakinuti Mario, Nives konstantno, pogotovo Mario večeras, ali Mišo nije odnio pobjedu - S R A M O T A', napisala je Kristina.

Kao Mišo Kovač kojeg su u komentarima pohvalili gledatelji emisije nastupio je Bojan Jambrošić.

- Mišo, bila nam je izuzetna čast što ste posjetili našu emisiju! Bio si fantastičan! Molim te nemoj dizati više ruke jer će emisija trajati tjedan dana!, poručio mu je u emisiji Goran Navojec

 

 

18. travanj 2024 15:56