StoryEditor
ZdTubeVIDEO: ŠOKANTNI PRIZORI S DALMATINE KOD POSEDARJA

Pojavila se snimka sumanute i izuzetno opasne vožnje: Jedan drugog pokušali izgurati s kolnika

Piše JL
27. kolovoza 2019. - 00:46
Prometne zgode i nezgode

Na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" u nedjelju je u poslijepodnevnim satima objavljen video snimljen u subotu na autocesti A1 kod Posedarja na kojem se može vidjeti kako se kombi i osobni automobil naočigled međusobno pokušavaju izgurati iz kolničkoga traka - prenosi Jutarnji.hr.

Iako na temelju snimke nije moguće utvrditi što je dovelo do ove krajnje bezobzirne i opasne vožnje, jasno se može vidjeti da se osobni automobil iz nekog razloga u lijevu traku u kojoj se vozio kombi uključio ispred kombija.

Nakon nekoliko sekundi vožnje ispred kombija, osobni se automobil vratio u desnu traku. Kombi se na to nastavio kretati lijevom trakom, sustigao je osobni automobil te je naglo skrenuo u desnu traku, kao da osobni automobil želi izgurati iz te trake.

Kako opis videa sugerira, "nadmudrivanje" se nastavilo tako što se osobni automobil uključio u lijevu traku ispred kombija i naglo zakočio, što je natjeralo kombi da također zakoči. Kombi i automobil nakon toga su se neko vrijeme nastavili voziti jedan pored drugog, međutim novih incidenata za vrijeme trajanja snimke nije bilo.

Korisnici Facebooka u komentarima su osudili ponašanje i jednog i drugog vozača.

Video je snimljen mobitelom iz automobila koji se vozio iza spomenuta dva auta.

Izdvojeno

13. kolovoz 2020 00:08