StoryEditor
ZdTubeVIDEO: 'OTROVNA' IVANA MIŠERIĆ OBORILA S NOGU SEKSI NASTUPOM

Pretvorila se u Britney Spears i oduševila: 'Koji si ti avion, čovječe, svaka čast'

Piše JL
10. travnja 2017. - 22:52
ivana

Ivana Mišerić oduševila je svojim seksi nastupom. Utjelovila je Britney Spears, otpjevavši "Toxic".

Koji si ti avion, čovječe, svaka čast - rekao joj je pridruženi član žirija David Vurdelja – Baby Dooks.

Prema Ivaninom izboru, Nova TV će donirati iznos od 10 tisuća kuna Hrvatskoj mreži za beskućnike iz Zagreba.

Večerašnji show otvoren je nastupom Dalibora Petka, kojem zaista nije bilo lako."Yeke Yeke" zapjevao je Dalibor Petko kao afrički glazbenik Mory Kante. Mia Anočić Valentić bila je Bizzo iz Bolesne braće, a u izvedbi pjesme "Lovačke priče"pridružio mu se i sam Baby Dooks. "

 

Bojan Jambrošić s transformacijom u Roberta Bella iz grupe Kool And The Gang i pjesmom "Fresh" oduševio je žiri. Mario Roth transformirao se u Maju Šuput. Energetska bomba bila je zahtjevan zalogaj za Rotha. Nives Celzijus utjelovila je američkog repera Coolija otpjevavši pjesmu "Gangsta's Paradise", a Baby Dooks joj je priznao kako ga je ugodno iznenadila te joj savjetovao da razmisli o promjeni karijere u Coolijev stil.

 

Ana Gruica zabavila je s transformacijom u Tajči i s pjesmom "Moj mali je opasan", a Baby Dooks joj je poručio: "Gruica, zeznuta si ti! Meni si super bila!" Jedini kandidat koji je osvojio pehar za svoj nastup je Daniel Bilić koji je dočarao legendarnu scenu iz filma 'Pakleni šund'rea. Daniel se tako transformirao u Johna Travoltu, a pjevao je kao Chuck Berry, piše Slobodna Dalmacija.

 

Izdvojeno

12. kolovoz 2020 07:27