StoryEditorOCM
ZdTubeBETONIRANJE VRUJE

Ričard i Dragan pridružili se festivalu bespravne gradnje: zaziđali se bespravno s dvi litre Jure po glavi, iz miješalice za beton...

Piše zadarski.hr
5. srpnja 2021. - 22:01

Festivalu bespravne gradnje i devastacije prirode, održanom u nedjelju u Vruji kod Brela, pridružio se i popularni Ričard sa svojim prijateljem Draganom, u novom videu nazvanom "Vruja - festival bespravne gradnje".

"Danas ćemo se ja i Dragan zazaiđati bespravno sa dvi litre Jure po glavi. I to bez pravovaljane dozvole od moje drage Sofije", kazao je Ričard, na što je vjerni Dragan potvrdio da ni on dozvolu od svoje Stanke nije dobio.  

Potom je u miješalicu za beton Dragan ulio vino i malo mineralne, uz neizbježnu jednu kocku leda. Kad se sadržaj dovoljno promiješao, izlili su ga u karijolu pa u zidarski sić, 

"Dižen ovi siganj u znak prosvjeda za sve nas koji nismo imali para da uziđamo kuće uzmore - i muliće, uskočio je Dragan - i za sve nas koji nismo stranački podobni da radimo što nas je volja. Zato sve što mi moremo radit moremo radit okokuće, ako, ako žena dopusti" objasnio je Ričard i nagnui siganj.

- Je li dobra mira? - pitao je Dragan, nakon dugog Ričardovog gutljaja.

- Da, daaa! - odgovorio je masteći brkove.

- I sad vi ajte vanka, pa di vanka možete ovakve stvari radit. Ne možete i nećete. Stan'te kući i ziđite kući. Zaziđajte se kad god imate za ziđanje - poručio je Ričard.

- Vinom! - precizirao je Dragan, da slučajno ne bi bilo zabune...

16. travanj 2024 18:10