StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO

Shakiri njezin bivši odgovorio nakon što se narugala njegovoj novoj djevojci - Pique ju je ‘zatukao‘ istim oružjem

Piše PSD
14. siječnja 2023. - 12:12

"Bockanja" na relaciji Gerard Piqué - Shakira se nastavljaju. Nakon što je kolumbijska pjevačica u svojoj pjesmi prozvala bivšeg stopera Barcelone i španjolske reprezentacije, sada joj se on odlučio "odužiti" - javljaju Sportske novosti.

Pique je u programu "Chup Chup Kings" govorio o novostima u njegovom novom nogometnom projektu, Ligi kraljeva (Kings League), ali sve je to palo u drugi plan nakon što je 35-godišnjak odlučio indirektno uzvratiti na prozivke svoje bivše partnerice. Nekoliko minuta nakon početka emitiranja, naime, rekao je kako su Kings League i Casio postigli poslovni dogovor, a novu suradnju najavio je ponosno pokazujući na svojoj ruci sat navedenog brenda.

Ta vijest ne bi bila osobito značajna da nije činjenice da je Piquéova suradnja s tvrtkom proizvođača satova zapravo odgovor Shakiri. Kolumbijka je u četvrtak objavila pjesmu s argentinskim glazbenikom Bizarrapom (na albumu Music Sessions #53) u kojoj se, između ostalih, pojavljuju stihovi kojima se obraća Piquéu, uspoređujući se s njegovom novom djevojkom Clarom Chijom Marti.

"Korak je između ljubavi i mržnje. Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twinga, zamijenio si Rolex za Casia...".

U nastavku programa Piqué se ponovno referirao na navedene stihove, rekavši kako će na utakmice Lige Kraljeva dolaziti u Renault Twingu. Potom je, tijekom telefonskog razgovora s Javijem Martinezom, s kojim je pokušavao dogovoriti moguću službenu himnu za njegovo novo natjecanje, rekao: "nemoj nas prskati" ("que no nos salpique"), što je također šala na račun 45-godišnje Kolumbijke, koja u jednom djelu svoje pjesme kaže "perdon, que te salpique" i kroz igru riječi zapravo izgovara ime svog bivšeg partnera. Nakon što je Pique Martinezu uputio tu rečenicu, većina prisutnih je prasnula u smijeh, a neki su čak i pokrivali lice od nelagode.

22. travanj 2024 18:59