StoryEditor
ZdTubeUHIĆENO ŠEST LJUDI

Teški nered u kasnim noćnim satima u Kninu: pogledajte snimku opće tučnjave ispred kafića; sve je počelo od pripadnika Torcide i Janjevca

Piše PSD
10. listopada 2021. - 15:36
screenshot

Neredi u Kninu u kojima je učestvovalo između dvadeset pet i trideset osoba počeli su u subotu oko 23:40 minuta.

Tada su se u u Zvonimirovoj ulici počeli okupljati ljudi koji su čuli da je u kafiću Carpe Diem izbila najprije svađa, a potom i tučnjava između jednog Janjevca i jednog pripadnika Torcide.

U tuču su se zatim umiješali prijatelji obje strane, poznanici i simpatizeri jednog i drugog aktera te je došlo do opće jurnjave i tučnjave po ulici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iz PU šibensko-kninske nam je rečeno da je kriminalističko istraživanje ovog događaja u tijeku i kada ono završi, objavit će se i priopćenje, a tada će se valjda više znati i o motivima ovog sukoba. Za sada je policija uhitila i privela šestero sudionika ove tučnjave, a za ostalima traga te će i objava snimke pomoći u tome.

Za sada se zna da je jedna osoba, koju policija još nije ispitala, završila u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama - najvjerojantije se radi o udarcu palicom ili šakom. Policija ovaj događaj za sada vodi kao narušavanje javnog reda i mira, a što će biti kada kriminalistička obrada završi, tek ćemo vidjeti.

item - id = 1133893
related id = 0 -> 1143806
related id = 1 -> 1143372
21. studeni 2021 20:01