StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: OTKRIVEN NASILNIK

Uhićen stariji muškarac sa šokantne snimke mučenja životinja, policija ga privela nakon bešćutnog cipelarenja pasa

Piše PSD
22. studenog 2018. - 10:09
Izrezak_pas.JPG

 

Stariji muškarac iz okolice Splita, koji u video snimci koja je zgrozila javnost bešćutno mlati pse, priveden je u Policijsku postaju Solin - javila je Slobodna Dalmacija.

Iz policije su nam potvrdili kako je osoba koja se dovodi u vezu s mučenjem životinja na obradi.

Podsjetimo, društvenim mrežama proširio  se uznemirujući video na kojem čovjek iz prtljažnika osobnog automobila izvlači dva psa te ih pritom nemilice mlati: uzicom, štapom, a na koncu ih cipelari nogama pored vozila. Užasne scene je snimila nepoznata osoba koja se u jednom dijelu video čak i smije, ne pokušavajući zaustaviti nasilnika.

Mučne scene cipelarenja, kako nam tvrde čitatelji, odigrale su se pokraj mjesta Muć u zaleđu Splita, a na temelju snimke već je nekoliko osoba u udruga podnijelo kaznene prijave protiv osoba koje zlostavljaju životinje.

Na službenoj se stranici oglasio i Animalex, udruga za pravnu zaštitu životinja, koji pišu da će u četvrtak predati prijavu Državnom odvjetništvu. Također, mole sve građane koji imaju bilo kakve dodatne informacije ili žele pomoći da se osudi ovakav čin svjedočenjem, da im se jave, a za to nude nagradu od 200 kuna.

 

25. travanj 2024 01:08